Про нас
увійти

"Фенікс" здобув першу перемогу у рамках підготовки до нового сезону

категорія: Футбол | дата: 14 03 2023
"Фенікс" здобув першу перемогу у рамках підготовки до нового сезону

11 березня, учасник першої ліги чемпіонату Тернопільської області "Фенікс" з Білої на домашньому стадіоні провів спаринг із заліщицьким "Дністром-2". Підопічні Віктора Свириди святкували перемогу – 3:1, яка стала для білецької команди першою у міжсезонні, повідомляє АФТ.

Матч відбувся у форматі трьох таймів по 30 хвилин кожен. Рахунок у спарингу відкрили гравці "Фенікса". Сталося це на 25-й хвилині. Пішла передача з правого флангу від Івана Пожарнюка в район 16-ти метрів. Олександр Ревуцький, обробивши м’яча, пробив у дальній правий від воротаря кут – 1:0. Через п’ять хвилин заліщани вирівняли становище на футбольному полі. Центральний захисник "Фенікса" Владислав Беднарський не зміг прийняти м’яча і нападник "Дністра-2" Руслан Дорош вийшов віч-на-віч з воротарем господарів і реалізував свій шанс – 1:1.

Ще два м’ячі гравці "Фенікса" забили в останні 15-ть хвилин гри. На 75-й хвилині Ігор Пожарнюк віддав передачу з флангу, вивівши Ігоря Сафроняка на побачення з воротарем "Дністра-2". Ігор першим дотиком обробив м’яча, а другим перекинув смугастого через голкіпера – 2:1. А на 82-й хвилині Олександр Ревуцький виконав подачу з кутового на ближню штангу, де знаходився лівий півзахисник Сергій Марчук, котрий ударом головою переправив м’яч у ворота – 3:1.

"Фенікс" у звітному матчі виступав у такому складі: Грицак, Беднарський, Нісевич, Курило, Лоїк, Свирида, Ревуцький, Сафроняк, Іванців, Пожарнюк, Красноштан. На заміну виходили: Бонк, Прокопчук, Марцінів, Марчук, Пожарнюк, Кузмінський.

Тренер "Дністра-2" Володимир Приємський використав у грі більше 20-ти футболістів, здебільшого вихованці заліщицького футболу та кілька гравців з Чернівеччини, які свого часу вивчали футбольні ази у заліщицькій ДЮСШ.

Нагадаємо, для "Дністра-2" це був перший спаринг у міжсезонні, а "Фенікс" минулої неділі, 5 березня, вже встиг зіграти один контрольний матч проти ФК "Цвітова", який завершився з нічийним рахунком – 1:1.

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook