Про нас
увійти

"Галич-ТНПУ" переграв у принциповому матчі "Поділля" з В. Березовиці

категорія: Футбол | дата: 14 03 2023
"Галич-ТНПУ" переграв у принциповому матчі "Поділля" з В. Березовиці

11 березня, у Боричівці у другому матчі чергового дня на Відкритій першості Тернопільщини з футболу зустрілися "Поділля" з Великої Березовиці та збаразький "Галич-ТНПУ". Перемогу здобули збаразькі футболісти з рахунком 2:0, повідомляє АФТ.

Одразу зауважимо, що "подоляни" грали без кількох своїх лідерів (Харчук, Терещенко, Сорочан). У команди з В. Березовиці завтра, 12 березня, вирішальний поєдинок на груповій стадії Меморіалу Юста, тому тренери – брати Олег та Михайло Керничні вирішили дати змогу показати себе футболістам, котрі в попередніх матчах мали мало ігрової практики.

Одразу скажемо, що в них мало що виходило в плані створення небезпечних моментів, тому "Поділля" у матчі не зуміли жодного разу вразити ворота суперників, не створивши по-великому рахунку особливих загроз голкіперам "Галича-ТНПУ" Дмитру Загурському (перший тайм) і Омеляну Чубаку (другий тайм). Натомість збаражчани зуміли в кожному з таймів відзначитися забитим м’ячем і ще як мінімум 2-3  гольових епізоди, після провалів центральних оборонців "Поділля", не реалізували.

Перший м’яч гравці "Галича-ТНПУ" забили після невдалих дій оборонців, сталося перехоплення і Ігор Грішаков з лінії штрафного майданчика немов у більярді влучно пробив у нижній, дальній від голкіпера Віктора Ольхового кут воріт (0:1).

А друге взяття воріт "Поділля" сталося вже у другій 45-хвилинці. Індивідуальну майстерність продемонстрував нападник "Галича" Микола Ландяк, котрий обіграв центральних захисників, вийшов на побачення з кіпером і пробив влучно повз нього (0:2)…

"Поділля" (В. Березовиця) – "Галич-ТНПУ" (Збараж) – 0:2 (0:1)

11 березня. Боричівка. Сільський стадіон. +8 град. 25 гл.

Арбітр: Андрій Гах (Тернопіль), асистенти – Сергій Харчук (Тернопіль), Олег Чемний (Коропець).

"Поділля": Ольховий, Фарботняк, Урбанський (Лещишин, 51), Керничний, Копцюх, Медвідь (Єгоров, 57), Юристий (Р. Кривий, 64), Грегуль (Олійник, 59), Ваврик, Тригуба, Р. Кикіш-к. На заміні: Гнатишин, Грабчак.

"Галич-ТНПУ": Загурський (Чубак, 46), Чубатий, Зиско, Купчак (Білик, 46), Дюк (Антонишин, 84), Дишлюк-к (Ласий, 83), М. Біняшевський, Милян, Грішаков (Юсипчук, 78), Мостовий, Ландяк. На заміні: Літус, Солонинко.

Голи: Ігор Грішаков (21), Микола Ландяк (67),

Попереджені: Р. Кикіш (25), В. Мостовий (25), А. Чубатий (69), Т. Лещишин (81).

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook