Про нас
увійти

ФК "Гримайлівська ТГ" здобуває першу перемогу на зимовій першості Тернопільщини

категорія: Футбол | дата: 14 03 2023
ФК "Гримайлівська ТГ" здобуває першу перемогу на зимовій першості Тернопільщини

11 березня, у першому матчі чергового дня на Відкритій першості Тернопільщини з футболу зустрілися ФК "В. Глибочок" з Тернопільського району та ФК "Гримайлівська ТГ" з колишнього Гусятинського, а нині Чортківського району. Перемогу святкували гримайлівські футболісти під керівництвом нового тренера Віталія Гоцалюка – 3:2, повідомляє АФТ.

Спостерігаючи за грою ФК "Гримайлівська ТГ" минулої суботи і сьогодні, одразу було видно, що в команди з’явився малюнок і в футболістів краща фізична підготовка. Відчувається тренерський хист Віталія Гоцалюка, котрий всього як два тижні тому прийняв команду і його робота вже дала свій перший результат. Так, нехай зимова першість Тернопільщини це свого роду підготовка команди до дебюту у чемпіонаті Тернопільської області, але кожна перемога має певний позитив, тим більше, коли вона заслужена і гра команди проглядається.

Вже на старті матчу гримайлівські футболісти відкрили рахунок. Їхній нападник Ігор Гуменюк зробив перевід м’яча з лівого флангу на правий, звідки Роман Клос влучно пробив у нижній, дальній від голкіпера кут воріт (0:1). Другий м’яч у матчі забив вже особисто Ігор Гуменюк, котрий виграв швидкісний забіг у досвідченого центрбека Тараса Дурая і, вийшовши віч-на-віч з воротарем, переграв того (0:2).

Незадовго до перерви футболісти ФК "В. Глибочок" рахунок скоротили. Суперники порушили правила в карній зоні, заваливши Мирона Бідного, і Євген Гурін майстерно реалізував пенальті (1:2).

У другому таймі гримайлівська команда знову збільшила перевагу до двох м’ячів на свою користь. Допоміг їм у цьому голкіпер суперників, який помилився на виході і герой матчу Ігор Гуменюк переправив м’яча практично у порожні ворота (1:3).

І коли до завершення поєдинку залишалося декілька хвилин, гол-красень ударом з метрів 25-ти забив Євген Гурін – м’яч потрапив у нижній, лівий від голкіпера кут воріт (2:3)…

ФК "Глибочок" (В. Глибочок) – ФК "Гримайлівська ТГ" – 2:3 (1:2)

11 березня. Боричівка. Сільський стадіон. +8 град. 30 гл.

Арбітр: Ігор Садковський (Теребовля), асистенти – Ростислав Новосад (Тернопіль), Віталій Сердюк (Тернопіль).

ФК "Глибочок": Горінов, Б. Цупер-к, Дурай, Гурін, Бідний, Лалак, Павлович, Ямельський, Лясота, Ю. Цупер, Левицький. На заміні: Загурський, Бойко, Дубина, Куніц, Масний, Захарчук, Стойкевич.

ФК "Гримайлівська ТГ": Н. Бодак (Футрик, 46), Худзік, Мельник, Кривуляк, Зубик, Солтис (Шумило, 70), Савчук-к, Симчук, Клос, Процюк (Галько, 70), І. Гуменюк. На заміні: Бекесевич, Гринів, Волоцюга, Присяжнюк, Романів, Лафета, Хрупало, Соцький.

Голи: Роман Клос (10), Ігор Гуменюк (29, 56), Євген Гурін (38, з пен., 86).

Попереджені: Н. Галько (84), Н. Шумило (87).

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook