Про нас
увійти

"Вікнини" мінімально перемогли вихованців футбольної академії з Тернополя

категорія: Футбол | дата: 07 03 2023
"Вікнини" мінімально перемогли вихованців футбольної академії з Тернополя

5 березня, у першому поєдинку четвертого ігрового дня на Відкритій зимовій першості Тернопільщини з футболу зустрілися команда вищої обласної ліги – ФА "Тернопіль-1" та колектив, який минулоріч був четвертим у першому обласному дивізіоні та переміг у Лізі Тернопільщини – "Вікнини" з села Вікно, що на Гусятинщині, повідомляє АФТ.

Долю безкомпромісного матчу вирішив єдиний забитий м’яч, котрий забив 23-річний півзахисник "Вікнин", уродженець Волочиська Євген Ємаєв, котрий на дитячо-юнацькому рівні встиг пограти за "Скалу" (Стрий), має досвід виступів у професійному футболі за волочиський "Агробізнес" (18 зіграних матчів). Також Євген вже виступав на Тернопільщині за підволочиський "Збруч" (2018 і 2020 рр.), а минулого року став чемпіоном Хмельницької області в складі "Іскри" з Теофіполя. Нині Ємаєв знаходиться в розташуванні "Вікнин", за які провів другий матч за зимовій першості Тернопільщині.     

***

ФА "Тернопіль-1" – "Вікнини" (Вікно) – 0:1 (0:1)

5 березня. Боричівка. Сільський стадіон. -3 град. 50 гл.

Арбітр – Олег Когут (Тернопіль), асистенти – Іван Мацієвський (Збараж),  Артем Карапетян (Тернопіль).

ФА "Тернопіль-1": Войнарський (Хабло, 46), Якубовський, Духніч, Цозац, Скородень (Ціх, 46), Бобко, Співак, Шейко, Божко-к, Царюк (Тігов, 65, Тихоліз, 70), Крамарчук. На заміні: Керничний, Паращак. Замора, Бошкевич, Швед.

"Вікнини": Чуба, Гаврилюк-к, Чабай, Приян, Барановський, Кубик, Ємаєв (Д. Гром’як, 50), Гриб, Миронюк, Гайдаш, Волоцюга (Хоменко, 66). На заміні: Бень, Лодинський, Пришляк.

Гол: Євген Ємаєв (32).

Попереджені: О. Тігов (79), С. Мартишевський (79).

Вилучений: С. Мартишевський (85, офіційний представник).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook