Про нас
увійти

"Дністер" здобув впевнену перемогу над молодими вихованцями футбольної академії

категорія: Футбол | дата: 07 03 2023
"Дністер" здобув впевнену перемогу над молодими вихованцями футбольної академії

4 березня, у заключному поєдинку третього ігрового дня Відкритої зимової першості Тернопільщини з футболу зустрілися заліщицький "Дністер" та друга команда футбольної академії з Тернополя, повідомляє АФТ.

Для більшості вихованців тренера футбольної академії Романа Курдупеля цей поєдинок став першим на рівні дорослого футболу. Молодим хлопця 2007 року народження важко було сподіватися на позитивний результат у матчі з досвідченими суперниками, які не лише стали переможцями першого ліги чемпіонату Тернопільської області сезону-2022, а й формують колектив з прицілом на призове місце у вищій обласній лізі 2023 року. Заліщани зуміли відзначитися вдома м’ячами в першому таймі і ще чотири рази вразили ворота молодих футболістів – у другому.

Для "Дністра" – це перша перемога на зимовій першості Тернопільщини, адже нагадаємо, у стартовому турі вони поступилися чемпіону Хмельницької області "Іскрі" з Теофіполя (1:3). Натомість 15-16-річні хлопці з футбольної академії у звітному матчі отримали певний довід, який їм обов’язково стане в нагоди в майбутньому, адже у них є хороший приклад свої попередників, на рік старших вихованців Академії тренера Ростислава Ціха, котрі вже пройшли горнило дорослого футболу (взяли участь у вищій лізі чемпіонату Тернопільщини 2022 року) і нині є серйозним опонентом для будь-якого суперника на аматорському рівні у Тернопільській області.

"Дністер" (Заліщики) – ФА "Тернопіль-2" – 6:0 (2:0)

4 березня. Боричівка. Сільський стадіон. +6 град. 25 гл.

Арбітр: Ігор Садковський (Теребовля), асистенти – Юрій Садковський (Теребовля), Олег Печенюк (Тернопіль).

"Дністер": Мельник, Андрусяк, Королянчук, Васильченко, Лук’янченко, Давидюк, Дячинський, Дикун, Тракало-к, Миронюк, Грегуль. На заміні: Кузняк, Голодрига, Легезюк.

ФА "Тернопіль-2": Якимчук, Олійник-к, Мадзік, Катрук, Качановський, Ліщинський, Драпінський, Мерва (Галиняк, 46), Литвиненко, Гнатюк, Новожен. На заміні: Макар, Красноштан, Грицило, Кузик, Романів, Гречанин, Нечай, Качаба, Ревуцький.

Голи: Віталій Давидюк (21), Владислав Лук’янченко (22), Владислав Грегуль (53), Андрій Королянчук (58, 69), Назар Галиняк (87, з пен.).

Попереджені: немає.

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook