Про нас
увійти

ФК "Нараїв" хоча й поступився чемпіону Хмельниччини, однак показав достойну гру

категорія: Футбол | дата: 06 03 2023
ФК "Нараїв" хоча й поступився чемпіону Хмельниччини, однак показав достойну гру

4 березня, у центральному матчі третього ігрового дня Відкритої зимової першості Тернопільщини з футболу зустрілися чемпіон Хмельницької області 2022 року "Іскра" з Теофіполя та ФК "Нараїв", який за підсумками сезону-2022 виборов путівку до вищої ліги чемпіонату Тернопільської області, повідомляє АФТ.

Матч підтвердив статус центрального в ігровому дні. Якщо на початку матчу гості з Хмельниччини мали перевагу, зокрема, при виході віч-на-віч з кіпером ФК "Нараїв" Михайлом Горліцьким нападник "Іскри" поцілив у штангу, то в подальшому гра була практично рівною. Приємно було бачити, що на фоні такого грізного суперника, футболісти ФК "Нараїв" нічим не поступалися, намагалися через передачу вийти з оборони в атаку. Особливо варто відзначити гру потенційних новобранців нараївської команди – півзахисників Василя Пшеничного та Віктора Слободяна, котрі не дозволили супернику володіти серединою поля.

Загалом як одна, так і інша команди мали кілька хороших моментів, долю ж матчу вирішив один єдиний м’яч, який гості забили ближче до завершення першого тайму, реалізувавши, за фол Дмитра Магеровського, одинадцятиметровий. Пенальті точно пробив капітан "Іскри", добре відомий тернопільській публіці за виступами у підволочиському "Збручі" (2020-21 рр.) Вадим Альохін.

Окрема слід виділити двох гравців у складі ФК "Нараїв", які з’явилися на футбольному полі в другому таймі. Це наші відомі футболісти, які у лавах ЗСУ боронять Україну – головний тренер нараївської команди Богдан Дзюла та директор зборівської ДЮСШ Роман Бардокін.

ФК "Нараїв" – "Іскра" (Теофіполь) – 0:1 (0:1)

4 березня. Боричівка. Сільський стадіон. +1 град. 30 гл.

Арбітр: Владислав Русанюк (Тернопіль), асистенти – Іван Мацієвський (Колодно), Василь Чубарик (Тернопіль).

ФК "Нараїв": Горліцький, Адамів-к, Клюс, Магеровський, Клочак, Слободян, Грицюк, Пшеничний, Блакита, Кульчицький (Дзюла, 70), Гнідий (Бардокін, 70). На заміні: Цінчик, Кузяк, Хархут, Грищук, Барва.

"Іскра": Кожуховський (Петровський, 46), В. Альохін-к, Лазарів, Безвещук, Романюк (Поліщук, 46), Грицик, Охоцький (Ільчук, 46), Джус, Королюк, Мулик( Жарчинський, 64), Фрей, На заміні: Садов’юк, Семенюк, Сторожук.

Гол: Вадим Альохін (35, з пен.)

Попереджені: Д. Магеровський (35), О. Петровський (65).

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook