Про нас
увійти

Збаразький "Галич-ТНПУ" здобув перемогу у стартовому матчі другого туру зимової першості Тернопільщини

категорія: Футбол | дата: 06 03 2023
Збаразький "Галич-ТНПУ" здобув перемогу у стартовому матчі другого туру зимової першості Тернопільщини

4 березня, у стартовому матчі другого туру Відкритої зимової першості Тернопільщини з футболу зустрілися учасник першої ліги обласного чемпіонату збаразький  "Галич-ТНПУ" та потенційний новачок обласних змагань ФК "Гримайлівська ТГ", повідомляє АФТ.

Матч видався багатим на забиті м’ячі – їх було аж п’ять. При чому перші три забили збаражчани. Рахунок у матчі після помилки заднього захисника гримайлівської команди, відкрив Микола Ландяк, котрий добив м’яча у ворота після того, як кіпер Назар Бодак з першим ударом зумів справитися (1:0). Незадовго Михайло Купчак уникнув офсайдної пастки і реалізував вихід вічна-віч з воротарем ФК "Гримайлівська ТГ" (2:0). Ще один м’яч молоді збаражчани забили з пенальті, яке арбітр матчу призначив за гру рукою оборонця гримайлівської команди.

Воротар Бодак зумів вгадати напрямок польоту м’яча після удару з "точки" Миколи Ландяка, однак дотягнутися до нього не зумів (3:0). До перерви гравці ФК "Гримайлівська ТГ" одного м’яча відіграли. Сталося це після помилки на виході голкіпера "Галича-ТНПУ" Омельяна Чубака – Володимир Савчук з близька переправив м’яча у порожні ворота (3:1).

А в другому таймі гримайлівська команда зуміла скоротити рахунок до мінімуму. Цього разу у простій ситуації помилився центральний оборонець "Галича-ТНПУ" і Ігор Гуменюк на швидкості зблизився з кіпером Дмитром Загурським, котрий вийшов на заміну, і пробив у дальній кут – м’яч від штанги залетів у ворота (3:2).

На більше гримайлівської команди не вистачило, отож, у цьому гольовому матчі перемогу святкував збаразький колектив, який здобув першу звитягу на зимовій першості Тернопільщини.

"Галич-ТНПУ" (Збараж) – ФК "Гримайлівська ТГ" – 3:2 (3:1)

4 березня. Боричівка. Сільський стадіон. -1 град. 30 гл.

Арбітр: Владислав Русанюк (Тернопіль), асистенти – Іван Мацієвський (Колодно), Василь Чубарик (Тернопіль).

"Галич-ТНПУ": Чубак (Загурський, 51), Чубатий, Чорній, Зиско, Солонинко, Дишлюк-к, Грішаков, Купчак, Юсипчук, Милян, Ландяк. На заміну виходили (польові гравці): Антонишин, Садовський, Торкот, Дюк, Мицьо, Літус, М. Біняшеівський, Ласий.

ФК "Гримайлівська ТГ": Бодак, Солтис, Кривуляк, В. Гуменюк, Мельник, Савчук, Черниш, Клос, Поліха, І. Гуменюк, Процюк. На заміну виходили: Футрик, Шумило, Волоцюга, Галько, Марцінковський, Римар, Бекесевич, Гринів, Соцький, Романів, Присяжнюк.

Голи: Микола Ландяк (15, 28, з пен), Михайло Купчак (23), Володимир Савчук (38), Ігор Гуменюк (66).

Попереджені: Д. Поліха (15), В. Солтис (23), М. Купчак (58), М. Ландяк (64).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook