Про нас
увійти

Новачок чемпіонату Тернопільщини отримав досвідченого тренера

категорія: Футбол | дата: 03 03 2023
Новачок чемпіонату Тернопільщини отримав досвідченого тренера

У 2023 році в першій лізі чемпіонату Тернопільської області дебютуватиме заліщицький "Дністер-2". Головним тренером цієї команди призначено 60-річного Володимира Романовича Приємського (05.07.1962 р.н.), повідомляє АФТ.

Тренерська кар’єра Володимира Романовича розпочалась у 1992 році на посаді головного тренера команди "Дністер" (Добрівляни). У 1998-2006 рр. – тренер ФК "Добрівляни". 2007-2017 роки тренер ФК "Дністер"/"Прогрес" (Заліщики) та ДЮСШ м. Заліщики. Команди, очолювані Володимиром Романовичем, неодноразово були представленні у чемпіонаті та кубку області, і у районних змаганнях з футболу.

Також Володимир Приємський знаний місцевий футболіст, свого часу чимало пограв за заліщицький "Дністер" на аматорському рівні. В ігровій кар’єрі є навіть один матч на професійному рівні. У сезоні-1992/93 пан Володимир зіграв за "Дністер" у другій лізі чемпіонату України, вийшовши на 70-й хвилині на заміну помінявши Миколу Гафійчука у виїзному поєдинку проти одеського "Чорноморця-2" (поразка – 0:4).

Як розповів президент ФК "Дністер" Юрій Куц, у команді "Дністер-2" гратиме перспектива місцева молодь, яка отримувала мало ігрового часу у минулому сезоні, позаяк тоді перед командою стояли високі турнірні завдання. Пройшовши першу лігу області з "Дністром-2", її кращі футболісти матимуть змогу в майбутньому поповнити склад головної команди Заліщицького краю.

Учора, 26 лютого, "Дністер-2" під керівництвом Володимира Приємського провів перше тренування. У занятті, яке проходило на спортивному майданчику зі штучним покриттям, брало участь 23 футболісти. 

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook