Про нас
увійти

"Карпати" – "Нива". Анонс контрольного матчу

категорія: Футбол | дата: 01 03 2023
"Карпати" – "Нива". Анонс контрольного матчу

Першим опонентом жовто-зелених під час тренувальних зборів будуть львівські "Карпати".

Одразу ж принциповості цьому протистоянню, хоч і товариському, надає той факт, що у цьому сезоні львів'яни двічі обіграли "Ниву" у чемпіонаті Vbet UA Перша. Особливо прикрою була поразка на останніх секундах у Львові.

За регламентом чемпіонського етапу Першої ліги, "Нива" не гратиме офіційних матчів із "Карпатами". А тому можливість реваншу отримає у завтрашньому матчі.

Підопічні Андрія Тлумака підготовку до весняної частини сезону розпочали ще 23-го січня. Спочатку зелено-білі проводили підготовку у рідному Львові, а згодом вирушили на Закарпаття. До цього часу "Карпати" провели уже ряд контрольних матчів, зокрема обіграли аматорський "Темп" з Відників (4:0), "Скалу 1911" (4:1), аматорський "Миколаїв" (3:1) та івано-франківське "Прикарпаття" (3:0). А у останній контрольній зустрічі розійшлися мировою із друголіговим "Хустом" (1:1).

Про серйозність намірів "Карпат" уже цього року здобути путівку до Прем'єр-ліги говорить і кадрове підсилення. Гравцями львів'ян уже стали Олексій Хобленко, Іван Бобко, Тарас Саків, Данило Книш та ексворотар "Ниви" Олександр Ільющенков. Натомість покинули команду Юрій Репета та досвідчений Андрій Ткачук.

Поєдинок "Карпати" – "Нива" відбудеться у середу, 1 березня о 14:00 на стадіоні "Школяр" у Львові. Обслуговуватиме матч бригада арбітрів на чолі зі Степаном Лапком. Асистенти арбітра — Василь Остапчук та Олександра Вдовіна.

Пресслужба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook