Про нас
увійти

Бучацький "Колос" та збаразький "Галич-ТНПУ" переможця не виявили

категорія: Футбол | дата: 27 02 2023
Бучацький "Колос" та збаразький "Галич-ТНПУ" переможця не виявили

25 лютого, в останньому матчі першого ігрового дня на Відкритій зимовій першості Тернопільщини з футболу зустрілися бучацький "Колос" та збаразький "Галич-ТНПУ", повідомляє АФТ.

Незважаючи на те, що змагання носять товариський характер та являються етапом підготовки до нового сезону, команди грали на перемогу, намагалися не поступатися у єдиноборствах, тому в матчі арбітру довелося аж чотири рази показувати гравцям жовтні картки (по дві на кожну команду) та навіть призначати пенальті.

У підсумку переможця виявлено не було – на гол з одинадцятиметрового гравця "Галича-ТНПУ" Миколи Ландяка у першому таймі, бучачани відповіли своїм у другому у виконанні центрального півзахисника "Колоса" Володимира Мостового.

"Колос" (Бучач) – "Галич-ТНПУ" (Збараж) – 1:1 (0:1)

25 лютого. Боричівка. Сільський стадіон. +6 град. 40 гл.

Судді: Олег Чемний (Коропець), Василь Чубарик (Тернопіль), Ігор Садковський (Теребовля).

"Колос": Петришин, Новачинський-к, Ткачук, Мостовий, Оконський, Сиротюк, Когут, Сташків, Бідний, Лилик, Наконечний. На заміні: Дубчак, Коломієць, Захарів, Перейма.

"Галич-ТНПУ": Загурський, Солонинка, Чорній, Грішаков, Зиско, Дюк, Купчак, Юсипчук, Дишлюк-к, Милян, Ландяк. На заміні: Антонишин, Ласий, Літус, Садовський, Торкот, М. Біняшеівський.

Голи: Микола Ландяк (25, з пен), Володимир Мостовий (65).

Попереджені: М. Лилик (38), А. Зиско (63), М. Біняшевський (86), В. Мостовий (87).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook