Про нас
увійти

Великогаївський "Агрон" дочасно вийшов до плей-оф Меморіалу Юста

категорія: Футбол | дата: 21 02 2023
Великогаївський "Агрон" дочасно вийшов до плей-оф Меморіалу Юста

19 лютого, чемпіон Тернопільської області з футболу 2022 року великогаївський "Агрон" у другому своєму поєдинку на Меморіалі Ернеста Юста, як і в першому, святкував впевнену перемогу. Цього разу наші земляки були сильнішими за "УФК-Карпати" (Львів) – 4:1.

Фактично долю матчу вже було вирішено в перші півгодини гри, коли на 12-й хвилині відзначився Валентин Білик, на 18-й – і 29-й хвилинах – двічі Роман Мельник. Щоправда, у проміжку між другим і третім взяттям воріт "агронівцями", відзначилися молоді вихованці львівського училища фізичної культури (на 21-й хвилині вразив ворота "Агрона" Владислав Тарнакін). У другому таймі головний тренер великогаївської команди Олег Тимець випустив на поле зі штучним покриттям стадіону УФК одразу шість нових гравців, один з яких, а саме Тарас Червонецький на 70-й хвилині зумів забити четвертий м’яч для своєї команди, який власне став останнім у матчі.

"Агрон" у матчі проти "УФК-Карпати" виступав у такому складі: Мазур, Соколовський, Олексюк, Кохман, Ковалик, Білик, Кухарський, Луцик, Т. Семенець, Мельник (Процик, 21), Онищук. На заміну у другому таймі вийшли: Скакун, Гром’як, Пришнівський, Капелян, Червонецький, Павлусь (були замінені – Олексюк, Кохман, Білик, Кухарський, Луцик, Онищук).

Нагадаємо, у першому турі групової стадії Меморіалу Юста "Агрон" переміг СК "Легенда" (Сілець) – 5:0. Тоді м’ячі у ворота суперників забили: Роман Софінський, Андрій Скакун, Роман Кухарський, Володимир Онищук, Ігор Кохман.

Маючи в активі дві великі перемоги "Агрон" дочасно, за тур до завершення групової стадії, вийшов до плей-оф.

Джерело: АФТ

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook