Про нас
увійти

Тернопільська "Нива" громить "Буковину" і залишається в ТОП-4

категорія: Футбол | дата: 29 11 2022
Тернопільська "Нива" громить "Буковину" і залишається в ТОП-4

27 листопада футбольний клуб "Нива" Тернопіль у чотирнадцятому турі чемпіонату Vbet UA Перша у виїзному матчі обіграла чернівецьку "Буковину".

Вже на початку зустрічі гості продемонстрували своє бажання здобути три очки і зняти всі питання про долю четвертого місця. На четвертій хвилині 21-річнйи хавбек Богдан Козак відкрив рахунок у матчі. Для Богдана це дебютний гол у нинішньому сезоні. Ще до перерви чудову можливість збільшити свою перевагу мали підопічні Задорожного, але Різник з пенальті пробив вище воріт. Відгратися у другому таймі чернівчани не змогли. До того ж, наприкінці зустрічі свій другий гол у матчі забив Козак, а у компенсованйи час чудовий удар з-за меж штрафної вдався Проціву, повідомляє ua-football.com.

Таким чином, "Нива" завершує 2022 рік на четвертому місці і навесні гратиме у чемпіонському раунді.

Vbet UA Перша, 14 тур                  

27 листопада 2022, Тернопіль

"Буковина" – "Нива" 0:3

Голи: Козак (3, 85), Проців (90+3)

"Буковина": Задерейко, Прокопчук, Новотрясов, Гакман, Рябий Д., Цурупін (Королянчук 81), Чепурненко (Рябий А. 46), Столяр (Кошман 81), Паламарчук (Скрипник 55), Пець, Палагнюк

"Нива": Механів, Слива, Зінь, Демчук, Соколов, Дорошенко, Козак (Дедух 89), Волохатий, Бей (Хруставка 89), Гатала (Проців 89), Різник (Вольський 90)

Попередження: Волохатий (59), Гатала (68), Гакман (81), Дорошенко (87), Прокопчук (90+2)

На 40-ій хвилині Різник не реалізував пенальті (вище воріт).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook