Про нас
увійти

У Тернополі відбувся один з матчів "Зимового Кубка" з футболу

категорія: Футбол | дата: 21 11 2022
У Тернополі відбувся один з матчів "Зимового Кубка" з футболу

Команда "Футбольна академія Тернопіль U-15" з рахунком 5:0 перемогла команду однолітків "Арсенал" з Чернівців. Це другий тур Всеукраїнського турніру з футболу серед команд дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Гра відбулася на стадіоні "Футбольної академії Тернопіль", повідомляє Суспільне.

Футбольний матч між командами "Футбольна академія Тернопіль U-15" і "Арсеналом" з Чернівців відбувається на стадіоні академії в Тернополі. У червоно-білій формі грають господарі поля. Це другий тур Всеукраїнського турніру серед команд дитячо-юнацьких спортивних шкіл. У першому таймі тернополяни тричі відзначилися у ворота суперника. У другому – ще двічі. Гравці "Арсеналу" у цьому матчі голів не забивали. У підсумку 5:0 на користь "Футбольної академії Тернопіль U-15". Головний тренер "Арсеналу" Сергій Заболотний розповів, це друга поспіль поразка його команди під час цього турніру.

"Дуже важка гра. Займались останні пів року на штучному покритті і вийшли на натуральне покриття. Перший тайм ще трималися, але у другому дуже тяжко було. Тому такий рахунок", – каже головний тренер ФК "Арсенал" Чернівці Сергій Заболотний.

До цієї гри готувалися 5 днів. Про це розповів капітан команди "Футбольна академія Тернопіль U-15" Владислав Оснік.

"Були фізичні тренування, тактичні. Також відпочинок правильно поставлений. Результатом задоволений я і тренер, вся команда. Суперник дозволяв так грати, тому результат такий", – каже капітан команди "Футбольна академія Тернопіль U-15" Владислав Оснік.

Незважаючи на результат 5:0 головний тренер п'ятнадцятирічних тернополян Ростислав Ціх каже, грою команди не задоволений.

"Якщо коротко по гарячих слідах, то суперник був трішки слабший від моєї команди. Хоч ми виграли 5:0, але я грою не задоволений. Будемо говорити з хлопцями. Не було ігрової дисципліни на футбольному полі, коли вже був великий рахунок. Кожен хоче забивати, тягне ковдру на себе. Так не може бути. Будемо розбиратися", – каже головний тренер команди "Футбольна академія Тернопіль U-15" Ростислав Ціх.

Це друга гра "Футбольної академії Тернопіль U-15" на цих змаганнях. Попередній матч зіграли внічию з однолітками з "Прикарпаття" – 1:1. Наступний матч тернополяни зіграють на виїзді з командою "Ліцей-Вікторія" з Івано-Франківська.

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook