Про нас
увійти

Чемпіон Тернопільщини вперше позмагається за аматорський кубок України

категорія: Футбол | дата: 02 11 2022
Чемпіон Тернопільщини вперше позмагається за аматорський кубок України

9 листопада стартує кубок України серед аматорський команд. Уперше в цих змаганнях візьме участь найсильніша аматорська команда Тернопільщини – великогаївський "Агрон", повідомляє АФТ.

Згідно жеребу на стадії 1/8 фіналу наші земляки поміряються силами з колективом "Фазенда" (Чернівці). Перший поєдинок відбудеться у Великих Гаях – 9 листопада, матч-відповідь – 16 листопада у Чернівцях. У разі успішного проходження першого етапу кубка "Агрон" у 1/4 фіналу може зіграти з переможцем пари ФК "Волока" (Чернівецька область) – "Варатик" (Коломия, Івано-Франківська область). Базовими ігровими днями для проведення матчів 1/4 фіналу є 23 листопада та 30 листопада 2022 р.

Нагадаємо, в історії тернопільського футболу було два випадки, коли наші команди здобували аматорський кубок України. В 1980 році це зробила підгаєцька "Нива", яка у фіналі на нейтральному полі в Києві перемогла "Енергію" з Нової Каховки (3:0). А в 1998-му – хоростківська "Зоря", котра за сумою двох поєдинків була сильнішою за команду "Даліс" (Комишуваха, Запорізька область) – 2:1, 0:0.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook