Про нас
увійти

Гол Волохатого приносить перемогу тернопільській "Ниві" у грі з "Діназом"

категорія: Футбол | дата: 16 10 2022
Гол Волохатого приносить перемогу тернопільській "Ниві" у грі з "Діназом"

15 жовтня футбольний клуб "Нива" Тернопіль у восьмому турі чемпіонату Першої ліги у домашній грі мінімально обіграв вишгородський "Діназ".

"Нива" підходила до домашнього матчу проти дебютанта Першої ліги після чотирьох матчів без поразок. Проте, сподіватися на легку прогулянку підопічним Задорожнього не доводилося, адже вишгородці спроможні зіпсувати настрій будь-якому супернику.

Господарі активно розпочали гру і досягнули свого на 18-й хвилині. З ударом Соколова впорався Солдатенко, але першим на добиванні опинився Волохатий, який з-за меж штрафної розстріляв ворота - 1:0. Після пропущеного м'яча гості дещо перехопилии ініціативу, але з просуванням уперед у підопічних Головка були відчутні проблеми. Захист "Ниви" у першій половині зустрічі не помилявся. До того ж, гравцям "Діназа" не вистачало швидкості.

У другій половині зустрічі гості продовжували більше контролювати м'яч, але до гольових моментів справа не доходила. Натомість тернополяни могли закріплювати свою перевагу, але той же Волохатий цього разу не зміг переграти Солдатенка. Відігратися гості так і не змогли. Таким чином, "Нива" не програє вже п'ятий матч поспіль.

VBET UA Перша ліга.8-й тур

"Нива" Тернопіль - "Діназ" (Вишгород) 1:0

Голи: Волохатий (18)

"Нива": Максим Механів, Олег Соколов, Андрій Зінь, Олег Хруставка, Данило Сухоручко, Андрій Різник, Ігор Гатала, Роман Волохатий, Богдан Козак, Роман Слива, Максим Демчук

"Діназ": Вадим Солдатенко, Ннабуїге Річмонд Чуквуемека, Валентин Корешков, Сергій Ічанський, Олександр Литвинов, Олег Кос, Ярослав Богунов, Максим Куліш, Андрій Волошин, Сергій Старенький, Станіслав Мораренко

Джерело: ua-football.com

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook