Про нас
увійти

Новий чемпіонат Тернопільської області стартує 14 серпня

категорія: Футбол | дата: 01 08 2022
Новий чемпіонат Тернопільської області стартує 14 серпня

29 липня, на нараді за участю представників команд потенційних учасниць чемпіонату Тернопільської області 2022 року погоджено базову дату початку нового обласного футбольного чемпіонату – 14 серпня.

Очікується, що чемпіонат і першість Тернопільської області 2022 року відбуватиметься за участю 17 команд, поділених на дві ліги – вищу та першу.

За попереднім напрацюванням керівництва Асоціації футболу Тернопільщини у вищій лізі гратимуть: "Агрон" (Великогаївська громада), "Медобори" (Зелене), "Нива" (Теребовля), "Поділля" (Васильківці), "Колос" (Бучач), ФК "Трибухівці", "Кристал" (Чортків), "Футбольна академія" (Тернопіль); у першій – "Збруч" (Підволочиськ), ФК "Нараїв", "Дністер" (Заліщики), "Вікнини" (Вікно), "Поділля" (В. Березовиця), "Галич" (Збараж), "Фенікс" (Біла, Чортківський район), команда Борщівської громади, збірна команда сіл Переволоки-Зелене (Бучацька громада).

Представники команд висловили свої зауваження щодо Регламенту чемпіонату і першості, а також обговорили додаткові заходи безпеки для організації та проведення футбольних матчів у Тернопільській області серед аматорських футбольних клубів (команд) сезону 2022 року в умовах воєнного стану. Протокол безпеки буде погоджений Тернопільською обласною військовою адміністрацією.

Старт чемпіонату Тернопільської області заплановано на неділю, 14 серпня. Змагання відбуватимуться в два кола.

Перший трансферний період для обласних та районних команд Тернопільської області розпочнеться з 1 серпня і триватиме до 12 вересня включно. На другий трансферний період відведено менше часу і триватиме від 26 вересня до 10 жовтня включно. Графік заявок команд буде розміщено згодом на сайті Асоціації футболу Тернопільщині.

Джерело: АФТ

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook