Про нас
увійти

Майже 10 тисяч гривень на потреби ЗСУ зібрали під час благодійного матчу ветерани Тернопільщини та Хмельниччини

категорія: Футбол | дата: 29 06 2022
Майже 10 тисяч гривень на потреби ЗСУ зібрали під час благодійного матчу ветерани Тернопільщини та Хмельниччини

25 червня, у Великих Гаях відбувся благодійний матч між збірними ветеранів Тернопільщини та Хмельниччини. У запеклій боротьбі перемогу святкували господарі – 3:1, повідомляє АФТ.

Участь у матчі взяли чимало легенд футболу з сусідніх областей, віком старших за 40 років. За домовленістю команди провели 2 тайми по 40 хвилин.

Доволі швидко рахунок у матчі відкрили ветерани Тернопільщини. Дев’ятку воріт хмельничан вразив нападник Ігор Панчук. Мінімальна перевага господарів збереглась до перерви.

Під час відпочинку, між уболівальниками були розіграні смачні призи від партнера матчу – мережі ресторанів “Автопорт”. Також під час благодійного аукціону з продажу м’яча з автографами збірної ветеранів Тернопільщини вдалось виручити 4000 гривень!

У другому таймі глядачі побачили ще три взяття воріт. Подвоїв перевагу тернополян Богдан Іванців, який майстерно реалізував вихід один-на-один із голкіпером. Але незабаром ветерани Хмельниччини один гол відіграли зусиллями Віталія Ращика.

І все ж, останнє слово було за місцевою командою. Остаточний рахунок у грі встановив Руслан П’ятничко, який заніс м’яч у порожні ворота.

Оскільки матч мав на меті благодійну місію, то загалом було зібрано 9 711 гривень, які будуть направлені на закупівлю тактичних навушників для воїнів, які захищають Україну від рашиських загарбників. Також свою частину допомоги надала збірна ветеранів Хмельниччини, яка передала нашим воїнам комплекти одягу.

По завершенні матчу організатори визначили кращих гравців у складах команд. У тернополян ним став Сергій Богородіченко, у хмельничан – Вадим Крохан. Вони отримали пам’ятні призи.

До слова, через два тижні відбудеться матч-відповідь між збірними ветеранів, яка цього разу пройде на одному із футбольних полів Хмельницької області!

Збірна ветеранів Тернопільщини – збірна ветеранів Хмельниччини – 3:1 (1:0)

25 червня. с. Великі Гаї. Сільський стадіон. 200 гл. +27 град.

Збірна ветеранів Тернопільщини: Марцінковський, Олексів, Буртник, Тимець, Іванців, В. П’ятничко, Бадло, Богородіченко, Гоцалюк, Салик, Панчук. На заміну виходили: Зянько, Первак, Задорожний, Білінський, Ковалишин, Р. П’ятничко

Збірна ветеранів Хмельниччини: Лановий, Розгон, Сяньков, Рефель, Рибчинський, Бельський, Власов, Крохан, Голуб, Борисюк, Ращик. На заміну виходили: Шуляк, Панасюк, Лазарчук, Сандулов, Мандрійчук.

Голи: Ігор Панчук (6), Богдан Іванців (62), Віталій Ращик (70), Руслан П’ятничко (80+1).

Попереджені: немає.

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook