Про нас
увійти

Команда зірок тернопільського футболу у Копичинцях проведе шістнадцятий благодійний матч на підтримку ЗСУ

категорія: Футбол | дата: 13 06 2022
Команда зірок тернопільського футболу у Копичинцях проведе шістнадцятий благодійний матч на підтримку ЗСУ

У понеділок, 13 червня, Координаційний центр підтримки Збройних Сил України Асоціації футболу Тернопільщини організовує черговий з серії благодійних матчів команди зірок тернопільського футболу. Цього разу наші зірки проведуть поєдинок у Копичинцях, де в суперниках буде місцева команда "Надія-Куликів", яка минулого року стала переможцем Дитячо-юнацької футбольної ліги України (перша ліга)

Матч зірок тернопільського футболу відбудеться у Копичинцях на місцевому стадіоні "Юність". Початок о 15.00.

Усі зібрані кошти від продажу квитків та програмок будуть використані на придбання військового екіпіруванням для футболістів Тернопільщини, які вже вступили до лав Збройних сил України, або будуть залучені до військових підрозділів найближчим часом.

Команда зірок Тернопільського футболу від 1 травня провела чотирнадцять благодійних матчів (ще один відбудеться сьогодні, 12 червня, у суперниках – збірна Бережанщини), під час яких вдалося зібрати для потреб Збройних сил України понад 385 тисяч гривень.

Нагадаємо, в попередніх 15-ти матчах команда зірок тернопільського футболу здобула одинадцять перемог, у двох поєдинках зіграла внічию та поступилася. Різниця забитих та пропущених м’ячів – 63:25 (плюс 38). Спершу зірки поступилася згаданому вище великогаївському "Агрону" (0:3), згодом зіграли внічию з тереболянською "Нивою" (4:4). На турнірі у Вікні (Гусятинщина) звели матч унічию з "Медоборами" із Зеленого (2:2), поступилася тернопільському "Гермесу-7" (0:1). А далі було одинадцять поспіль перемог над тернопільською футбольною Академією (5:0), чортківським "Кристалом" (4:2), кременецьким "Трактором" (10:1), "Ель-Гаучо" (Товсте) – 2:1, заліщицьким "Дністром" (7:1), ФК "Шумськ" (5:3), "Іскрою" (Теофіполь) – 4:3, хоростківською "Зорею" (2:1), ФК "Зарубинці" (7:0), "Поділлям" з Васильківців (7:1) та збірної Бережанщини (4:2).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook