Про нас
увійти

Команда зірок тернопільського футболу у Теребовлі проведе другий благодійний матч на підтримку ЗСУ

категорія: Футбол | дата: 04 05 2022
Команда зірок тернопільського футболу у Теребовлі проведе другий благодійний матч на підтримку ЗСУ

У середу, 4 травня, Координаційний центр підтримки Збройних Сил України Асоціації футболу Тернопільщини організовує другий з серії благодійних матчів команди зірок тернопільського футболу. Цього разу суперником буде володар суперкубка та бронзовий призер чемпіонату Тернопільської області 2021 року – теребовлянська «Нива».

Матч відбудеться у Теребовлі на місцевому стадіоні «Колос». Початок о 17.00. Очікується, що  збірна зірок підсилиться кількома виконавцями, в тому числі гравцями тернопільської “Ниви”. Головною зірок матчу має стати вихованець теребовлянського футболу, діючий гравець клубу української Прем’єр-ліги “Ворскла” (Полтава) Ігор Пердута, котрий свого часу викликався до табору Національної збірної України.

Усі зібрані кошти від продажу квитків та програмок будуть використані на придбання військового екіпіруванням для футболістів Тернопільщини, які вже вступили до лав Збройних сил України, або будуть залучені до військових підрозділів найближчим часом.

Нагадаємо, команда зірок тернопільського футболу учора, 1 травня, у селі Боричівка провела свій перший з серії благодійних матчів. Зірки поступилися чемпіону і володарю кубка Тернопільщини – великогаївському «Агрону» (0:3). У рамках цього мега-цікавого поєдинку завдяки проданим квиткам та програмкам, а також аукціону у перерві матчу, вдалося загалом зібрати 27 051 грн. Усі кошти направлені на рахунок Координаційного центру АФТ для допомоги ЗСУ.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook