Про нас
увійти

Юні футболісти з Борщева стали переможцями благодійного турніру, який пройшов у Чорткові

категорія: Футбол | дата: 02 05 2022
Юні футболісти з Борщева стали переможцями благодійного турніру, який пройшов у Чорткові

Благодійний турнір з міні-футболу пройшов 29 квітня на Чортківському  міському стадіоні "Харчовик". Загалом, за звання найкращих змагалися чотири команди – ФК "Кристал" (Чортків), ФК "Авангард" (Чортків), ФК "Чемпіон" (Товсте) та команда ДЮСШ із міста Борщів, повідомляє АФТ.

о слова, 15 юних футболістів, котрі взяли участь у турнірі – діти вимушено переселених українців із Харкова та Києва, котрі тимчасово проживають у нашій громаді та сусідніх і вже встигли долучитися до місцевих футбольних команд. 

Результати змагань:

І місце – команда ДЮСШ м. Борщів;

ІІ місце – ФК "Авангард" м. Чортків;

ІІІ місце розділили між собою команди ФК "Кристал (Чортків) та "Чемпіон" (Товсте).

Привітати та нагородити учасників турніру завітав міський голова Чорткова Володимир Шматько: "Дякую усім командам, які сьогодні взяли участь у змаганнях. Радію, що попри усі складнощі, котрі сьогодні переживає наша країна ви продовжуєте займатися улюбленою справою. Вітаю усіх футболістів із Києва та Харкова, котрі вийшли на це футбольне поле та разом із. Мені сумно, що ви завітали до нашого містечка в такі складні часи, але, щиро вірю в перемогу добра над злом і в те, що у вашій пам’яті Чортків залишиться гостинним та найкращим містом". 

Зазначимо, впродовж гри на майданчику стояла скринька для збору благодійних внесків. Кожен охочий міг пожертвувати гроші для підтримки Збройних Сил України. Спільними зусиллями вдалося зібрати 2 700 грн.

Всі учасники турніру отримали солодощі, подарунки та медалі. А після завершення змагань футболістів чекала смачна піца від закладу "Presto".

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook