Про нас
увійти

У матчі з двома пенальті "Поділля" здобуло важку перемогу над ФК "Гайворонка"

категорія: Футбол | дата: 23 02 2022
У матчі з двома пенальті "Поділля" здобуло важку перемогу над ФК "Гайворонка"

20 лютого, у селі Боричівка в останньому, четвертому матчі другого ігрового дня відкритої зимової першості Тернопільської області 2022 року зустрілися учасник вищої обласної ліги – "Поділля" з Васильківці та чвертьфіналіст Ліги чемпіонів Тернопільщини 2021/22 рр. – ФК "Гайворонка", повідомляє АФТ.

Незважаючи на те, що команди перебувають у різних лігах, менш досвідченіша команда з Гайворонки дала бій більш маститому колективу з Васильківців. І якби не провал представника Теребовлянщини на старті матчу, коли ФК "Гайворонка" пропустив двічі, хто не відомо ще якби завершився матч.

До слова, колектив з Гайворонки вже мав можливість призвичаїтися до штучного газону в селі Боричівці, адже провів спаринг 18 лютого проти теребовлянської "Ниви", в той час як "подоляни" вперше познайомилися з цим футбольним полем.

"Поділля" (Васильківці) – ФК "Гайворонка" – 2:1 (2:0)

20 лютого. Боричівка. Сільський стадіон. +2 град. 100 гл.

Судді: Іван Мандзюк (Зборів), Володимир Кузьма (Тернопіль), Олег Чемний (Коропець).

"Поділля": Зянько (Омеленюк, 46), Мартинюк (Нейтан, 67), Іванців-к (Бондарук, 46), Вітерук, Білик, Процик (Фелікс Опуку, 46), Гриб (Пасічник, 46), Чорний (Тригуков, 85), В. Тригуба, Грінько, Свінін (Загородний, 46). Запасний: Кандибал.

ФК "Гайворонка": Майовський, Машталер, Хамелко (Бажко, 53), Кулька (Гуркевич, 67), Гнилиця (Дохват, 73), Юристий, Мельник, Пастущак (Гривняк, 88), Павлік (Чухрій, 56), Чічканьов (Галаван, 67), Щербаков-к (Ухач, 67). Запасні: Бойківський, Філюк.

Голи: Іван Білик (3), Михайло Вітерук (5, з пен.), Ігор Щербаков (47, з пен.).

Попереджені: М. Вітерук (61), А. Омеленюк (62), О. Чічканьов (63), І. Білик (85), М. Юристий (87), С. Гуркевич (89).

Вилучений: І. Білик (87, друге попередження).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook