Про нас
увійти

Теребовлянська "Нива" з новим тренером провела перший спаринг

категорія: Футбол | дата: 19 02 2022
Теребовлянська "Нива" з новим тренером провела перший спаринг

Кадрові зміни сталися на тренерському містку теребовлянської "Ниви". Замість Назара Козака новим головним тренером теребовлянців став Ігор Васильович Сороцький, якому буде допомагати брат-близнюк Володимир Васильович Сороцький, повідомляє АФТ.

Обоє є місцевими футбольними легендами, адже свого часу виступали за майстрівському рівні за тернопільську "Ниву" та харківський "Маяк", а також знаходилися в дублі харківського "Металіста". Що цікаво, обидва в різні роки вже були тренерами теребовлянської "Ниви".

З понеділка команда з Теребовлі розпочала тренувальний процес. Відбувається перегляд потенційних новачків. Ставку тандем Сороцьких робитиме на доморощених футболістів, а також кращих з гравців, які захищали кольори "Ниви" в сезоні-2021. 

18 лютого, оновлена теребовлянська "Нива" зіграла перший контрольний поєдинок у рамках підготовки до нового сезону 2022 року. У Боричівці на футбольному полі зі штучним покриттям теребовлянці перемогли ФК "Гайворонка" – 5:0. Як відзначили тренери, результат у цьому поєдинку не був головним, найперше потрібно було побачити в яких фізичних кондиціях підійшли футболісти після тривалої перерви та оцінити потенційних новачків. Наставники також відзначили гру свої суперників, які хоча й поступалися в класі, але в бажанні зіграти якомога краще і дати бій серйозному супернику їм не відмовиш.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook