Про нас
увійти

Кращий бомбардир чемпіонату Тернопільщини приносить перемогу "Агробізнесу"

категорія: Футбол | дата: 06 02 2022
Кращий бомбардир чемпіонату Тернопільщини приносить перемогу "Агробізнесу"

Нападник "Медоборів" із Зеленого, кращий бомбардир чемпіонату Тернопільської області 2021 року Дмитро Галадей нині знаходиться на перегляді у клубі першої української професійної ліги – "Агробізнес" (Волочиськ), повідомляє АФТ.

Вчора, 5 лютого, наші географічні сусіди у Винниках на спорткомплексі ім. Богдана Маркевича провели спаринг з львівськими "Карпатами", і перемогли суперника з рахунком 1:0. Єдиний гол за волочиську команду провів Дмитро Галадей.

М’яч було забито за десять хвилин до кінця поєдинку. Русьян з лівого краю віддав у центр під удар Груші. На удар Віталія воротар "Карпат" зреагував, але м'яч відскочив до Дмитра Галадея і той шансу не втратив.

Нагадаємо, Дмитро Галадей є вихованцем рівненського футболу. З 2017 року виступає в чемпіонаті Тернопільської області. Спершу захищав кольори ФК "Кременець-Академія" (2017 р.), за який у чемпіонаті в 12 матчах відзначився чотирма забитими голами. Потім грав за ФК "Вишнівець", у якому в 2018-19 рр. у вищій та першій лізі чемпіонату області у 38 матчах забив 35 голів. Останніх два сезони (2020-21 рр.) Дмитро виступав за "Медобори" із Зеленого, якому допоміг спершу здобути "бронзу", а минулого сезону "срібло" вищої обласної ліги. Відігравши за зеленян 27 матчів у чемпіонаті області Галадей відзначився 27 забитими голами. У сезоні-2021 нападник з 19 голами в 16-ти поєдинках став кращим бомбардиром чемпіонату Тернопільської області.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook