Про нас
увійти

Чортківський "Кристал" покинув головний тренер

категорія: Футбол | дата: 02 02 2022
Чортківський "Кристал" покинув головний тренер

Учасник вищої ліги чемпіонату Тернопільської області 2021 року чортківський "Кристал-U-19" залишив головний тренер Олександр Володимирович Стахів. Відтепер він працюватиме старшим тренером ФК "Краматорськ–U-19".

Олександр Стахів народився у Горлівці Донецької області. Кар’єра гравця: “Нива” (Вінниця), “Поділля” (Хмельницький), “Таврія” (Сімферополь), “Динамо” (Сімферополь), “Полісся” (Житомир), “Окжетпес”, “Актобе”, “Атирау”, “Есиль-Богатир”, “Кайсар”, “Кизил-Жар” (усі — Казахстан), “Іскра-Сталь” (Молдова), “Машал” (Узбекистан), “Агрон ОТГ” (Великі Гаї).

Тренерська кар’єра Стахіва розпочалася у ДЮФК "Чемпіон" (Тернопіль), потім входив у тренерський штаб тернопільської “Ниви”, навіть був виконувачем обов’язків головного тренера цієї команди. В лютому 2021 року очолив футбольний клуб Львівської Прем’єр-ліги "Самбір". Під його керівництвом самбірці провели перше коло в чемпіонаті Прем’єр-ліги Львівської області й зіграли за цей період 11 матчів, в яких здобули одну перемогу, тричі розійшлися зі суперниками миром і сім разів поступилися. Після першого кола Олександр Стахів залишив клуб з Львівщини, повернувся на рідну Тернопільщину, де очолив чортківський "Кристал-U-19". З молодою командою з Чорткова Стахів успіхів не досяг, під його керівництвом вона закінчила чемпіонат на останньому, 10 місці.

Разом з Олександром Володимировичем Стахівим у тренерський штаб команди з Краматорська ввійшов Дмитро Вікторович Ховбоша. Новий тренерский штаб буде готувати команду до зимового кубку ДЮФЛУ та весняної частини чемпіонату України ДЮФЛ у першій лізі.


Джерело: Тижневик "Номер один"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook