Про нас
увійти

ФК "Тернопіль-ТНПУ" – третій на "Кубку патріотів"

категорія: Футбол | дата: 15 11 2021
ФК "Тернопіль-ТНПУ" – третій на "Кубку патріотів"

10-11 листопада у Львові відбувався традиційний, уже п’ятий за рахунком "Кубок патріотів" з футболу серед студентських команд. У змаганнях чотирьох колективів, третє призове місце виборов колектив ФК "Тернопіль-ТНПУ", який представляє Тернопільський національний педагогічний університет ім. В. Гнатюка. 

Першому півфінальному поєдинку на майданчику зі штучним покриттям тернопільські студенти у драматичному матчі поступилися з рахунком 3:4 команді Національного університету "Львівська Політехніка". Голами у складі тернополян відзначилися Юрій Заставецький (зі штрафного і з пенальті) та Микола Ландяк.

А у зустрічі за третє місце за підтримки ректора ТПНУ професора Буяка Б.Б. та без кількох гравців основного складу (Іван Рогаль, Юрій Заставецький, Дмитро Стриєшин), колектив з Тернополя здолав досвідчену команду Одеської морської академії з рахунком – 2:1. Дубль на рахунку Дмитра Галадея (один з пенальті), ще один одинадцятиметровий наприкінці матчу Дмитро не реалізував.

У "бронзовому" поєдинку ФК "Тернопіль-ТНПУ" виступав у такому складі: Загурський – Васильченко, Мостовий-к, Голодрига, Бугера – Бакун, Музика, Федчишин, Купчак, Ландяк – Галадей.

Перемогу в кубок виборола команда Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, яка у фіналі здолала "Львівську Політехніку" – 7:1.

На церемонії нагородження голкіпера ФК "Тернопіль-ТНПУ" Дмитра Загурського організатори визнали кращим воротарем "Кубка патріотів-2021".


Джерело: "Номер один"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook