Про нас
увійти

"Нива" завдяки дублю Кисленка перемогла "ВПК-Агро"

категорія: Футбол | дата: 16 10 2021
"Нива" завдяки дублю Кисленка перемогла "ВПК-Агро"

15 жовтня футбольний клуб "Нива" Тернопіль у 14 турі чемпіонату Першої ліги у домашній грі обіграв "ВПК-Агро" з Дніпропетровщини..

Нива на своєму полі не набирала очок в Першій лізі протягом трьох матчів, а безгольова домашня серія команди тривала 195 хвилин. Бекграунд для першого матчу Купцова на своєму полі, скажімо прямо, був дуже мотивуючим.

Так що і в цьому матчі господарі активно почали гру, але до гольових моментів справа не доходила. У цілому ж, початок матчу пройшов у повільному темпі. Вибухнули господарі на 15-й хвилині, коли Скакун після розіграшу штрафного навісив, а Кисленко головою відправив м’яч у сітку — 1:0.

Після забитого м’яча господарі організовано захищалися, не даючи вільних зон. А на 32-й хвилині Кисленко забив свій п’ятий м’яч у сезоні, коли Проців виграв для нього боротьбу, а форвард взяв гру на себе і після рикошету від Пашаєва м’яч залетів у ворота — 2:0. Дубль для найкращого бомбардира Ниви і солідна перевага Ниви.

На початку другого тайму гості грали активніше, але моментів не було. Нива впевнено грала за рахунком. На 56-й хвилині після подачі зі штрафного Семенини довелося вступати в гру Махновському. Ставити крапку в матчі міг Гатала на 60-й хвилині, але з гострого кута пробив повз ворота. У ВПК-Агро нічого не виходило в атаці, в результаті матч завершився впевненою перемогою Ниви.

Нива (Тернопіль) — ВПК-Агро (Вишневе) — 2:0

Голи: Кисленко, 15, 32

Нива (стартовий склад): Механів, Хруставка, Зінь, Вовченко, Скакун, Мороз, Дедух, Проців, Семенина, Гатала, Кисленко. Запасні: Жупанський, Васько, Демчук, Стельмащук, Кобеля, Волохатий, Різник, Мамешев, Пінчук. Головний тренер: Андрій Купцов

ВПК-Агро (стартовий склад): Махновський, Пашаєв, Зозуля, Сухар, Є.Шевченко, Косовський, Де Жезус, Вісенте, Наполов, Льопа, Будняк. Запасні: Дудік, Коберідзе, Колесник, Литвиненко, Тарадуда, Хубутія, Д.Шевченко. Головний тренер: Олександр Грицай

15.10.2021. 18:30. Тернопіль, «Тернопільський міський стадіон імені Романа Шухевича»

Арбітр: Кристина Козорог (Київська область)

Джерело: Sport Arena

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook