Про нас
увійти

Збірна Тернопільської області ввійшла в четвірку найсильніших команд у віковій категорії WU-16

категорія: Футбол | дата: 07 10 2021
Збірна Тернопільської області ввійшла в четвірку найсильніших команд у віковій категорії WU-16

5-6 жовтня в Умані відбулась фінальна частина Дівочої футбольної ліги WU-16, де були представлені чотири найкращі команди України у своїй віковій категорії : “Ладомир” (Володимир-Волинський), Збірна Вінницької області, “Пантери” (Умань) та Збірна Тернопільської області, повідомляє ДЮФК Чемпіон.

Наша команда зайняла четверте місце, мінімально поступившись в півфіналі “Пантерам” 1:2, а в матчі за “бронзу” перемогу здобула Збірна Вінницької області з рахунком 3:0. Найкращим захисником турніру стала захисник нашої команди Вікторія Швецова.

Головний тренер Збірної Тернопільської області Володимир Левчук дав коментар після завершення турніру:

“Турнір пройшов на найвищому рівні. Матчі приймав центральний стадіон у місті Умань, де прекрасне поле та якісне покриття, дівчатам було приємно грати на такому полі. Щодо команд, то на мою думку, тут були найкращі команди свого віку. В кожній є представники збірних України різних вікових категорій. Особливо виділявся “Ладомир”, де вісім гравців виступають за наші національні команди.

В півфіналі ми грали з Уманню, гра була цікава з рівною спортивною боротьбою в якій ми поступились 2:1. На наступний день ми зустрілись зі Збірною Вінницької області. На жаль, ми пропустили швидкий гол з центру поля на другій хвилині, тому протягом всього матчу були змушені відіграватись. В кінці матчу ми пішли на штурм, проте пропустили два голи на контратаках та програли 0:3, але я б не сказав, що це рахунок по грі.

В кожному матчі моя команда мала декілька можливостей забити, проте нам поки не хватає майстерності, щоб реалізовувати свої моменти.

По потенціалу і підбору гравців ми десь поступались суперникам, але дівчата відрізками показували якісну гру та не програвали по настрою і боротьбі. В підсумку, ми зайняли четверте місце, яке я вважаю закономірним по результату, але не по грі.

Престижно попасти в четвірку найкращих команд, де ми, можливо, були трішки слабші за суперниць, але ми грали виключно вихованками Тернопільського футболу. Я вважаю, якщо ми пройшли до цього фіналу чотирьох і показували там гідну гру, то це значить, що ми заслужили бути серед найкращих. ”

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook