Про нас
увійти

У Лановецькій громаді проходить Фестиваль чемпіонів "Відкриті уроки футболу"

категорія: Футбол | дата: 23 09 2021
У Лановецькій громаді проходить Фестиваль чемпіонів "Відкриті уроки футболу"

20 вересня на Лановецькому міському стадіоні відбулося відкриття дитячого футбольного фестивалю “Відкриті уроки футболу”. Даний захід проводиться під егідою Української асоціації футболу за підтримки міжнародного фонду при уряді Німеччини. повыдомляє АФТ.

Головною метою проєкту є прищеплення любові до гри у футбол та популяризація здорового способу життя.

З вітальним словом до присутніх звернулися голова Асоціації футболу Тернопільщини Тарас Юрик, координатор соціальних проєктів Української асоціації футболу Євген Столітенко та міський голова Роман Казновецький, які побажали учасникам фестивалю спортивних досягнень, фізичного гарту і багато перемог.

З нагоди відкриття фестивалю для учасників свята линули музичні вітання – пісня “Десь по світу” від дитячого вокального ансамблю Лановецького будинку культури (керівник Людмила Огродова) та пісня “Райдуга” від учениці 3 класу Лановецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів ім. Юрія Коваля Юліани Огродової, а також акробатичний номер представили учні Лановецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2.

У фестивалі взяли участь 192 учні, 12 вчителів фізичної культури з різних шкіл Лановецької громади та представники поліції.

Перед початком роботи стадіон поділили на 12 спортивних секторів. На кожній із станцій інструктори ділилися з дітьми секретами футболу, проводили різноманітні вправи, ігри, естафети та конкурси, які спрямовані на розвиток швидкості, витривалості та влучності. Учасники, об’єднані в команди, переходили із одного пункту в інший та виконували запропоновані їм завдання.

Незважаючи на погоду діти отримали безліч позитивних емоцій та здобули багато корисних знань.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook