Про нас
увійти

ФК "Тернопіль АТО" – чемпіон дивізіону "Захід"!

категорія: Футбол | дата: 23 09 2021
ФК "Тернопіль АТО" – чемпіон дивізіону "Захід"!

11 версеня, після впевненої перемоги 4:1 в домашньому поєдинку з побратимами і прямими конкурентами за чемпіонство ФК "Волинь-АТО", ФК "Тернопіль-АТО" став недосяжним для жодної з команд дивізіону "Захід" Ліги учасників АТО сезону-2021, повідомляє АФТ.

Матч відбувся на затишному стадіоні у селі Великі Гаї. Героєм поєдинку став нападник тернопільської команди Тарас Судомир, котрий записав на свій бомбардирський рахунок три забиті м’ячі. Він відкрив рахунок на 19-й хвилині, на 37-й його подвоїв. На початку другого тайму волинян Андрій Ляшук одного м’яча відквитав, але після цього тернополяни ще двічі розписали у воротах суперника. На 63-й хвилині точним був удар гравця ФК "Тернопіль-АТО" Віталія Колцуняка, а крапку в матчі поставив Тарас Судомир на другій компенсованій хвилині до основного часу матчу.

ФК "Тернопіль-АТО" у звітному матчі виступав у такому складі: Раточка, Пилипко, Тантала, Денькович, Богачук, Колцуняк, Штогун, Шевчук, Марчук, Станіславчук, Судомир. Заміна: Дацюк, Шамро, Музика, Патоїшин, Присяжнюк, Гаразда, Щерба, Теслюк.

Після завершення поєдинку керівництво тернопільського клубу, тренерський складі та гравців ФК "Тернопіль-АТО" перемогою у дивізіоні "Захід" особисто привітав голова Асоціації футболу Тернопільщини Тарас Зіновійович Юрик.

Тепер на тернопільську команду чекає фінальна частина змагань у Києві (початок жовтня), куди з’їдуться найсильніші колективи Ліги учасників АТО 2021 року.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook