Про нас
увійти

Тернопільська "Нива" у кубковому матчі поступається "Епіцентру"

категорія: Футбол | дата: 01 09 2021
Тернопільська "Нива" у кубковому матчі поступається "Епіцентру"

Футбольна команда "Епіцентр" з Дунаївці у попередньому етапі Кубка України переміг тернопільську "Ниву" та пройшов у наступний раунд турніру - 1/16.

Матч відбувся на стадіоні "Колос" в Дунаївцях.

Фаворитом матчу була команда з Тернополя, адже вона грає у Першій лізі. Тоді, як команда з Хмельниччини у Другій лізі.

На перших хвилинах першого тайму готі намагалися більше володіти м'ячем. Футболістам "Ниви" на 3 хвилині вдалося створити момент біля воріт "Епіцентру", але неточний простріл з лівого флангу, лишив надій на небезпеку біля воріт господарів.

"Епіцентр" намагався відповідати. На 10 хвилині після подачі з кутового, футболіст дунаївецької команди зміг пробити, але у руки голкіперу гостей. Ще одна небезпечна атака вийшла у господарів поля на 15 хвилині. Простріл з лівого флангу не зміг замкнути нападник "Епіцентру".

Третій момент біля воріт гостей "Епіцентр" призвів до голу. З лівого флангу півзахисник господарів зміг подати на дальню штангу. В дотик футболіст "Епіцентру" відав точний пас на голову Барбоси, який з декількох метрів переправив м'яч у ворота. 1:0.

Господарі поля після забитого голу і далі подовжували атакувати ворота "Ниви". І вже через хвилину після відкрити рахунок, той же Барбоса ледь знову не забив. Але у дуелі з голкіпером гостів, сильнішим виявився воротар.

На початку другого тайму Барбоса двічі пробивав по воротах, але не зміг подвоїти рахунок.

І надалі господарі поля продовжували створювати небезпечні моменти. Удар за меж штрафної під поперечину зміг відбити воротар гостів.

Момент для того, щоб зрівняти рахунок мали і гості. Дальній удар воротар "Епіцентру" відбив перед собою. Перший на м'ячі був нападник "Ниви", але влучно пробити йому не вдалося.

За двадцять хвилин до завершення основного часу "Нива" почала навалу на ворота "Епіцентру". Але з маси моментів, гості так і не зуміли зрівняти рахунок.

Фінальний свисток. "Епіцентр" Дунаївці виходить у 1/16 Кубку України.

Vbet Кубок України, 3 етап                 

31 серпня 2021, Дунаївці

"Епіцентр" – "Нива" 1:0

Гол: Барбоса да Сілва (28)

"Епіцентр": Чернобай, Жмуйда, Сениця, Захарченко, Ничипоренко, Кіцак, Буй (Пуканич 41), Беженар (Кривобедрий 80), Немтінов, Якубов (Івашко 66), Барбоса (Раца 66)

"Нива": Жупанський, Хруставка, Вовченко, Васько (Мороз 72), Скакун (Дворовенко 75), Малащук, Козак, Дедух (Семенина 46), Гатала (Різник 46), Проців, Кисленко (Бичек 46)

Попередження: Кіцак (33), Немтінов (85), Захарченко (90+3)

ФОТО З МАТЧУ

Джерело: suspilne.media

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook