Про нас
увійти

Капітан хоростківської "Зорі" перейшов в "Агрон"

категорія: Футбол | дата: 20 08 2021
Капітан хоростківської "Зорі" перейшов в "Агрон"

Капітан і один з лідерів хоростківської "Зорі", 31-річний універсал Петро Сокіл покинув команду свого рідного міста і перебрався до стану лідера вищої ліги чемпіонату Тернопільської області великогаївського "Агрона", повідомляє АФТ.

За свою нову команду Петро вже встиг дебютувати у вчорашньому матчі 12-го туру вищої обласної ліги проти чортківського "Кристала-U-19". Сокіл вийшов на футбольне поле в основному складі, провів 73 хвилини і був замінений на Дмитра Коника.  

Петро Сокіл являється вихованцем футбольної школи "Надія" з Копичинців. Пік футбольної кар’єри Петра Сокола припав на 2007-10 роки, коли він виступав на професійному рівні за луцьку "Волинь" та тернопільську "Ниву". Що цікаво, в нього було два переходи до команди з Луцька. І другого разу це сталося після того, як Петро у матчі першої ліги чемпіонату України, виступаючи за "Ниву", відзначився у ворота саме "Волині".  

З 2018 року з невеликою перервою Петро Сокіл захищає кольори хоростківської "Зорі". Цього сезону в нього в активі за хоросктівчан 12 зіграних матчів, у яких він відзначився трьома забитими м’ячами. Востаннє Сокіл зіграв за "Зорю" 15 серпня у виїзному поєдинку проти ФК "Нараїв" (2:2). 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook