Про нас
увійти

Представники Тернопільщини поступилися суперникам на "аматори"

категорія: Футбол | дата: 16 08 2021
Представники Тернопільщини поступилися суперникам на "аматори"

Великогаївський "Агрон" і теребовлянська "Нива" невдало провели свої матчі другого туру аматорського чемпіонату України, повідомляє АФТ.

Теребовлянська "Нива" поступилася чернівецькому "Довбушу" (0:1) на його полі.  Долю матчу вирішив пенальті, який був призначений у ворота "Ниви" і реалізований гравцями "Довбуша". Ось як описує перипетії цього матчу прес-служба ФСК "Довбуш: "Гості, в лавах яких виступають багато досвідчених гравців з досвідом в професійних командах, одразу показали, що приїхали в Чернівці взяти залікові бали. Вже за перших 7 хвилин створили два небезпечні моменти у воріт "Довбуша", але одного разу виручив Степаненко, перевівши круглого в поперечину, а в іншому забракло влучності гравцям з Теребовлі. Після стартового штурму господарі перехопили ініціативу і почали створювати свої моменти. Жумига проривався по лівому фланзі і був зупинений з порушенням правил, арбітр вказав на 11 метрову позначку. Капітан Довбуша Рудич впевнено пробив в правий від воротаря кут, хоч голкіпер і вгадав напрямок польоту м'яча - дотягнутися вже не зміг - 1:0. Господарі ще в першому таймі могли закривати всі питання про переможця матчу, вихід Львова віч-на-віч, удар в стійку Геника та Тодоровича, але м'яч вперто не йшов у ворота. Наприкінці матчу ініціативою володіли вже гості, воно і не дивно, рахунок їх явно не влаштовував. Гравці "Ниви" мали декілька непоганих шансів засмутити Степаненка, однак їм або не вистачало влучності, або вже захист на чолі з голкіпером діяв надійно".

Великогаївський "Агрон" на домашньому стадіоні приймав ОДЕК з Оржева (Рівненська область). Пропустивши в кожному з таймів по голу наші земляки поступилися 0:2. Голами відзначилися Андрій Апанчук на 28-й хвилині і Юрій Кадепський на останній, 90-й хвилині основного часу.

"Агрон" виступав у такому складі: Рогаль, Андрієшин, Щербатюк, Соколовський, Ковалик-к (Коник, 46), Лема (Стриєшин, 80), Пришнівський (Павлусь, 79), Білик, Червонецький, Процик, Р. Мельник (Гром’як, 51).

Що цікаво, у складі гостей виступало одразу кілька футболістів, які добре знайомі тернопільській публіці. Місце у воротах зайняв Владислав Вертєй, котрий першу половину 2021 року грав за теребовлянську "Ниву". Оборону тримав Іван Мучак, котрий свого часу захищав кольори тернопільської "Ниви". А на заміну у цьому матчі вийшов Віталій Богданов, котрий виступав і був одним з лідерів ФК "Тернопіль", коли той грав у чемпіонаті України.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook