Про нас
увійти

Фінал кубка області відбудеться у Васильківцях!

категорія: Футбол | дата: 14 08 2021
Фінал кубка області відбудеться у Васильківцях!

Асоціація футболу Тернопільщини визначила місце проведення фіналу кубка Тернопільської області 2021 року. Він відбудеться 24 серпня у Васильківцях на стадіоні спортивного комплексу "Поділля", повідомляє АФТ.

СК "Поділля" направив на адресу АФТ офіційну заявку, яка була розглянута і позитивно прийнята.

Як відзначив голова Асоціація футболу Тернопільщини Тарас Юрик, стадіон у Васильківцях є одним з кращих в нашій області, постійно покращується його інфраструктура, у місцевій громаді вболівальники чисельно відвідують футбольні матчі чемпіонату області, тому логічно, що там проходитиме один з головних матчів футбольного року на Тернопільщини. Тим більше, що представники місцевої влади та меценати СК "Поділля" зацікавлені в проведенні подібного спортивного дійства і обіцяють організувати його спільно з АФТ на найвищому рівні. Водночас наша Асоціація і далі продовжує дотримуватися вибраного шляху, щоби фінальні матчі кубку області могли спостерігати вболівальники в різних куточках нашого краю.

Нагадаємо, у 2017 році фінал кубка проходив у Збаражі, в 2018-му – у Козові, в 2019-му – в Тернополі (в рамках святкування 110-річниці тернопільського футболу), в 2020-му – у Великих Гаях…

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook