Про нас
увійти

Лідери аматорського футболу Тернопільщини стартували в чемпіонаті України

категорія: Футбол | дата: 09 08 2021
Лідери аматорського футболу Тернопільщини стартували в чемпіонаті України

8 серпня, домашніми поєдинками новий сезон-2021/22 у аматорському чемпіонаті України розпочали дві футбольні команди з Тернопільщини – теребовлянська "Нива" і великогаївський "Агрон" (чемпіон і срібний призер чемпіонату області 2020 року), повідомляє АФТ.

Колектив з Великих Гаїв зумів перемогти чемпіона Львівської Прем’єр-ліги – "Юність" з Верхньої Білки – 2:0. Рахунок на 20-й хвилині матчі відкрив Руслан Луцик, а в другому таймі на 79-й хвилині, вийшовши на заміну, відзначився Тарас Гром’як.  

"Агрон" виступав у такому складі: Рогаль, Щербатюк, Андрієшин, Соколовський, Ковалик-к (Коник, 66), Лема, Пришнівський (Гром’як, 71), Червонецький (Стриєшин, 82), Луцик, Семенець (Білик, 77), Р. Мельник (Процик, 69).

У гості до Теребовлі приїхала команда з Рівненської області – "Маяк" (Сарни). Чисельні глядачі, а їх зібралося понад пів тисячі, голів у матчі не побачили, хоча боротьби на полі було багато. Варто відзначити у складі гостей кремезного нападника Артема Корольчука, котрий у 2020 році захищав кольори теребовлянської "Ниви" і допоміг її стати чемпіоном Тернопільської області.  

"Нива" виступала у такому складі: Рудик, Залізняк, В. Сороцький, Дугієнко, Лойко, Дацюк, Ілюк (Кренько, 46), Сорокін, Страшкевич (Дячук, 81), Воронченко, Козлов (Бондаренко, 59).

У 2-му турі аматорського чемпіонату "Агрон" 15 серпня прийматиме ОДЕК з Оржіва (Рівненська область), а теребовлянська "Нива" днем раніше гратиме у гостях з чернівецьким "Довбушем".

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook