Про нас
увійти

Хоростківська "Зоря" дозаявила п’ять футболістів

категорія: Футбол | дата: 01 08 2021
Хоростківська "Зоря" дозаявила п’ять футболістів

На друге коло вищої ліги чемпіонату Тернопільської області хоростківська "Зоря" дозаявила п’ять нових футболістів, повідомляє АФТ.

Про одного з новачків – 31-річного універсала Василя Павлика з італійської команди "Pro Calcio Torbellamonaca" ми вже повідомляли.

Новобранцем "Зорі" також став 21-річний фланговий захисник/півзахисник Роман Михайленко. Футболіст відомий тренеру хоростківчан Ігорю Шпікулі по спільній роботі у бучацькому "Колосі" в 2020 році. Власне з цієї команди Роман і перебрався до Хоросткова.

Ще один новий гравець "Зорі" з яким раніше працював коуч хоростківчан – 23-річний півзахисник Петро Хомишин. Гравець і тренер пересікалися у ФК "Копичинці" (2016, 2018 рр.) та чортківському "Кристалі" (2019 р.). Петро Хомишин також виступав за тернопільську "Ниву" (2017 р.), коли вона грала в аматорському чемпіонаті України. У першому колі сезону-2021 Хомишин захищав кольори ФК "Скала-Подільська ТГ", за який провів чотири поєдинки.

20-річний воротар Юрій Чуба у минулому сезоні вже гра за хоростківську "Зорю" (8 зіграних матчів). Опісля він виступав за команду рідного міста Скалат (5 поєдинків у 2021 році) і ось після піврічної перерви знову повернувся до колективу з Хоросткова.

І наймолодшим новачком "Зорі" став 17-річний вихованець копичицнецької "Надії" Роман Черниш, у складі якої нещодавно став переможцем Дитячо-юнацької футбольної ліги України (перша ліга).

На сьогодні втрат у "Зорі" три. Залиши команду: Михайло Дичко ("Колос" Бучач), Вадим Папірович ("Агробізнес" Нова Ушиця) та Вадим Правдюк ("Олімпія" Клювинці).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook