Про нас
увійти

"Рідна Борщівщина" дозаявила професіонала з "Епіцентра" та одного з лідерів "Медоборів"

категорія: Футбол | дата: 30 07 2021
"Рідна Борщівщина" дозаявила професіонала з "Епіцентра" та одного з лідерів "Медоборів"

Активно у літньому трансферному вікні працює третя після першого кола команда вищої ліги чемпіонату Тернопільської області – "Рідна Борщівщина". Вслід за запрошенням нового головного тренера Ігоря Климентійовича Бадло з "Епіцентру" з Дунаївців, склад команди поповнився двома досвідченими виконавцями, повідомляє АФТ.

З того ж "Епіцентру" до борщівської команди перейшов син нового коуча, 27-річний оборонець Віталій Бадло. У минулому сезоні Віталій відіграв у всіх 22 поєдинках колективу з Дунаївців у другій лізі чемпіонату України (1 забитий гол), ще три матчі провів у кубку України (теж один забитий м’яч). Раніше Віталій Бадло впродовж трьох сезонів (2013-16 рр.) захищав кольори тернопільської "Ниви", за яку зіграв 25 матчів, але голами не відзначався.

Другий новачком "Рідної Борщівщини" став 25-річний атакувальний півзахисник, один з лідерів "Медоборів" (Зелене) Олексій Клак. Хоча Олексій молодший за Віталія Бадла, але в нього значно більше за колегу матчів на професійному рівні. Їх у Олексія назбиралося аж 103. Хоча, варто зауважити, що значна їх кількість припала на період, коли Клак виступав за дублерів, U-19 і U-21 "Металурга" (Донецьк) і "Сталь" (Кам’янське). Безпосередньо в дорослому футболі Олексій Клак захищав кольори першолігових: чернівецької "Буковини" (12 матчів), луцької "Волині" (6 матчів) та київської "Оболоні" (5 поєдинків у чемпіонаті і один – у кубку). Також у послужному списку Олексія Клака є 15 поєдинків у складі збірної України U-17 (9 матчів) і U-19 (6 матчів).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook