Про нас
увійти

"Надія" з Копичинців – чемпіон України!

категорія: Футбол | дата: 21 06 2021
"Надія" з Копичинців – чемпіон України!

20 червня, в місті Умань Черкаської області відбувся фінальний поєдинок Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед 17-річних юнаків (перша ліга) між "Надією" з Копичинців та ФК "Любомир" з смт Ставище Київської області. З рахунком 2:0 перемогли наші земляки, які в стали чемпіонами України, повідомляє АФТ.

Героєм матчу став півзахисник "Надії" Руслан Мальський, котрий записав на свій бомбардирський рахунок два забиті м’ячі – по одному в кожному з таймів.

Як повідомив тренер копичнецької "Надії" Андрій Хоптовий, всі 80 хвилин матчу проходили під контролем футболістів з Копичнців, які й закономірно святкували перемогу. Варто зазначити, що програючи 0:2 на 65-й хвилині у суперника не витримали нерви і один з їхніх гравців заробив пряму червону картку і був вилучений з поля.  

Склад чемпіонів України: Футрик, Сагайдак, Поповський, Падух, Черниш (Мойсак, 70), Мальський, Мацієвський, Ткачик,  Колосівський (Возьний, 57), Бутенко, Дячинський.

Голи: Руслан Мальський (20, 50).

На урочистій церемонії нагородження два футболісти "Надії" були відзначені індивідуальними призами. Так, кращий захисником турніру став Ілля Поповський, а кращим гравцем – Максим Бутенко.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook