Про нас
увійти

Теребовлянська "Нива" перемогла "Медобори" у першому кубкову матчі

категорія: Футбол | дата: 11 06 2021
Теребовлянська "Нива" перемогла "Медобори" у першому кубкову матчі

9 червня у першому матчі попереднього етапу кубок Тернопільської області 2021 року теребовлянська "Нива" перемогла у гостях "Медобори" із Зеленого – 2:1, повідомляє АФТ.

У селі Зелене колишнього Гусятинського району зустрілися нинішній лідер вищої ліги чемпіонату Тернопільської області – місцеві "Медобори" та чемпіон і володар кубку області 2020 року теребовлянська "Нива". Поєдинок був гідний навіть фіналу, адже команди показали класний футбол, дійсно чоловічу боротьбу і глядачі отримали задоволення від побаченого. Рахунок у зустрічі відкрили гості. Після подачі зі штрафного з правого флангу Олексієм Бондаренком, точного удару по воротах завдав Назар Грицак (0:1). У другому таймі на полі з’явився головний бомбардир "Медоборів" і всього  чемпіонату області Дмитро Галадей (10 забитих м’ячів у п’яти поєдинках!). Він мав ушкодження, тому не зміг вийти на футбольне поле зі стартових хвилин, але перебіг матчу був не на користь його команди, тому Дмитро вимушено залишив лавку запасних і вже на 16-й хвилині свого перебування в грі зумів відзначитися. Як слід не вдався удар партнеру по команді Олексію Клаку, Галадей продемонстрував гольове відчуття і ближчій дуелі зумів переграти кіпера "Ниви" Владислава Вертєя (1:1). Далі зеленяни мали дві 100-відсоткові нагоди щоби вийти вперед. Спершу той ж Галадей не зумів влучно пробити після добротної атаки своєї команди – на удар нападника зреагував воротар суперника. А згодом Сергій Полянчук сам опинився перед воротами після ідеальної флангової передачі Андрія Бойчука, але Сергій у рамку не зумів поцілити. І тут спрацювало футбольне правило – "не забиваєш ти – отримуй гол у відповідь". Гості наприкінці матчу провели флангову атаку, після подачі справа точно ударом головою пробив досвідчений Сергій Дячук (1:2).

"Медобори" (Зелене) – "Нива" (Теребовля) – 1:2 (0:1)

9 червня. Зелене. Сільський стадіон. 100 гл. +24 град.

"Медобори": Финар, Козовик (Денькович, 71), Щербатюк, Клекот (Галадей, 46), Кондзьолка-к, Сакович (Добривода, 84), Бойчук, Клак, Кривий, Полянчук, М. Мельник.

"Нива": Вертєй, Лойко, Кренько, Пастернак, Червінський, Дячук, Дацюк (Ю. Никеруй, 90+4), Олексієнко-к, Грицак (Горстка, 90+2), Бондаренко (Івашків, 87), Ілюк.

Голи: Назар Грицак (36), Дмитро Галадей (61), Сергій Дячук (85).

Попереджені: С. Полянчук (20), Є. Щербатюк (42), І. Козовик (70). І. Олексієнко (75), А. Бойчук (88).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook