Про нас
увійти

Теребовлянська "Нива" дозаявила одразу п’ятьох футболістів

категорія: Футбол | дата: 08 06 2021
Теребовлянська "Нива" дозаявила одразу п’ятьох футболістів

В останні дні трансферного вікна чемпіон Тернопільської області 2020 року – теребовлянська "Нива" дозаявила одразу п’ятьох футболістів, які сумарно відіграли 185 матчів на професійному рівні, повідомляє АФТ.

Найвідомішим з новачків став 32-річний фланговий півзахисник Роман Дацюк, останньою командною якого був "Вотранс" з Луцька. Роман у 2020 році вже виступав за теребовлянську "Ниву" (9 матчів і 4 голи провів у чемпіонаті Тернопільської області та 8 матчів і 5 голів – на аматори). Загалом у послужному списку Дацюка 142 зіграних поєдинки за професійні клуби, в яких відзначився 27 голами.

43 матчі на професійному рівні зіграв 25-річний півзахисник Остап Ілюк. До приходу в Теребовлю Остап виступав за львівські "Карпати" у чемпіонаті України серед аматорів. Ілюк відомий тернопільським вболівальникам за виступами у тернопільській "Ниві". У 2019 році за цю команду він зіграв 16 матчів.

26-річний Василь Лойко у 2020 році вже виступав за теребовлянську "Ниву" (13 матчів у чемпіонаті Тернопільської області та 8 матчів – на аматори). За підсумками сезону-2020 Василь був визнаний кращим захисником вищої ліги чемпіонату Тернопільської області. До недавнього часу Лойко захищав кольори команди "Вотранс" (Луцьк).

21-річний Назар Грицак, як і Ілюк, прийшов у Теребовлю з аматорських львівськіх "Карпат". У 2019 році він вже виступав за теребовлянську "Ниву" (8 матчів, з яких три – основному складі, відіграв у чемпіонаті Тернопільської області).

І, останнім новачком "Ниви" став 20-річний Михайло Радиш, котрий переїхав на Тернопільщину з Одещини, де виступав у чемпіонаті Одеської області за команду "Імперія Холоду" (Подільськ).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook