Про нас
увійти

Молодий чортківський "Кристал" достойно зіграв проти чемпіона з Теребовлі

категорія: Футбол | дата: 04 06 2021
Молодий чортківський "Кристал" достойно зіграв проти чемпіона з Теребовлі

2 червня у Чорткові відбувся поєдинок 4-го туру вищої ліги чемпіонату Тернопільської області, в якому місцевий "Кристал-U-19" зустрічався з діючим чемпіоном Тернопільської області – командою "Нива" з Теребовлі. І хоча молодий колектив з Чорткова зазнав мінімальної поразки (1:2), але хлопців потрібно підтримати і похвалити за бажання показати достойну гру в зустрічі з дуже сильним суперником, повідомляє АФТ.

Головні події в матчі розгорнулися в першому таймі. Вже на 6-й хвилині гості відкрили рахунком. Пішла подача з кутового, гравці "Ниви" Сергій Любчак та Олексій Бондаренко на двох виграли повітря у воротаря "Кристала" Олександра Яремова і Андрій Пастернак з близької відстані пробивав практично по порожніх воротах (0:1). Майже тридцять хвилин глядачам довело чекати другого гола. Його знову забили теребовлянці. Вони запресингували суперника на його половині поля, це зробив капітан "Ниви" Ігор Олексієнко. Він обігрався з партнером по команді і виконав зрячу подачу, а нападник Олексій Бондаренко ударом в протихід голкіперу забив другий гол (0:2).

Через дві хвилини господарі відіграли одного м’яча. А допомогли їм у цьому гості. Сталася обрізка лівого оборонця "Ниви" Дениса Червінського, котрий виконав передачу в недодачу на Дмитра Кренька. Перехоплення зробив атакувальний півзахисник "Кристала" Вадим Вишинський, котрий не довго думаючи, пробив у притірку зі штангою. Кіпер "Ниви" Віктор Ольховий тільки супроводжував поглядом політ м’яча – гол-красень! (1:2).

У другому таймі м’ячів команди не забивали, теребовлянці записали до свого активу чергових три очка, а молоді чортківчани отримали оплески від рідних вболівальників за достойну гру.

"Кристал-U-19" (Чортків) – "Нива" (Теребовля) – 1:2 (1:2)

2 червня. Чортків. Стадіон "Харчовик". 100 гл. +18 град.

Арбітр – Олег Чемний (Коропець), асистенти – Юрій Королюк (В. Глибочок), Максим Мохун (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Михайло Русанюк (Тернопіль).

"Кристал-U-19": Яремов (Омаров, 82), Грицюк, Дячинський (Яковищак, 81, Пальчик, 90+2), Червотока (Везнюк, 46), Коновал (Карвальо, 67), Фриз-к, Вишинський, Бекесевич, Гассама, Лагі Жозуа, Дурдас.

"Нива": Ольховий, Червінський, Залізняк, В. Сороцький (Івашків, 18), Лубчак, Дячук, Степанчук, Олексієнко-к, Кренько, Пастернак, Бондаренко.

Голи: Андрій Пастернак (6), Олексій Бондаренко (37), Вадим Вишинський (39).

Попереджені: Д. Бекесевич (65), І. Олексієнко (74), В. Вишинський (90+1), С. Дячук (90+1), О. Бондаренко (90+3).

Вилучений: В. Залізняк (90+1).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook