Про нас
увійти

Хет-трик Дмитра Галадея приносить вольову перемогу "Медоборам" у Чорткові

категорія: Футбол | дата: 23 05 2021
Хет-трик Дмитра Галадея приносить вольову перемогу "Медоборам" у Чорткові

19 травня відбувся відкладений матч першого туру між чортківським "Кристалом U-19"  і "Медоборами" із Зеленого. Якщо глянути на підсумковий рахунок матчу, то може скластися думка, що гості легко і невимушено здобули три очки. Проте насправді так не було, адже спочатку не все складалося на користь зеленян, повідомляє АФТ.

Якщо говорити про події першого тайму, то в загальному гра була рівною. Господарі у середині тайму відкрили рахунок, скориставшись прогалиною у захисті гостей. Фланговий півзахисник "Кристала, бразилець Карвальо отримав передачу у вільну зону на фланзі і протягнувши м'яча та обігравши Степана Клекота, здійснив простріл у район воротарського майданчика, який на дальній стійці замкнув ніким не прикритий ще один легіонер господарів,француз Гассама Мохамед Маілі (1:0). Проте радість господарів тривала недовго. Вже за три хвилини гості вирівняли становище. Віталій Сакович вкинув м'яча із-за бокової лінії на Олексія Клака, який парашутом закинув м'яч у штрафний майданчик. На передачу відгукнувся Дмитро Галадей, який ефектно ударом через себе лівою ногою закинув м'яча за комірець голкіперу (1:1). Під завісу першого тайму "Медобори" вже вели у рахунку. Андрій Бойчук отримавши передачу від Віталія Саковича (у цьому епізоді невдало зіграв біля власного штрафного майданчика лівий півзахисник "Кристала"), продерся до штрафного майданчика госопдарів і проштовхнув м'яча на Дмитра Галадея, який, перебуваючи під тиском суперників, зумів завдати невідпорного удару у ближній верхній кут воріт (1:2).

По перерві гру активніше розпочали саме гості, не зважаючи на те, що вони вели у рахунку. "Медобори" буквально засипали "Кристал" атаками, притиснувши чортківчан до власних воріт. Зеленяни створили достатньо хороших моментів для взяття воріт суперника, проте м'яч чомусь не хотів опинятися в сітці. "Прорвало" гостей аж на 64-й хвилині. Після дальнього удару від Андрія Кондзьолка, м'яч не долетів до воріт і опинився в ногах Сергія Полянчука. Півзахисник "Медоборів", уникнувши офсайдної пастки, зупинив м'яча і з розвороту пробив у дальній кут (1:3). Незбавляючи обертів, "медоборісти" забили четвертий м'яч. Цього разу голом відзначився новачок зеленян Олексій Клак, який ударом зі штрафного поклав м'яча під ближню стійку воріт. Ну, а масну крапку у матчі на 77-й хвилині  поставив Дмитро Галадей. Господарі невдало вкинули аут, гості запресингували, м’яча перехопив Сергій Полянчук, обігрався з Дмитром Галадеєм, який на класі переграв центрбека "Кристала" Максима Везніка і точно пробив у нижній кут лівою ногою (1:5). Таким чином Дмитро оформив другий хет-трик поспіль, а "Медобори" у другому матчі підряд оформляють перемогу з великим рахунком і вищодять в лідери вищої обласної ліги.

"Кристал-U-19" (Чортків) – "Медобори" (Зелене) – 1:5 (1:2)

19 травня. Чортків. Стадіон "Харчовик". +17 град.

Арбітр – Ігор Садковський (Теребовля), асистенти – Іван Мацієвський (Колодно), Василь Косанюк (Колодно).

Спостерігач арбітражу: Михайло Чайковський (Тернопіль).

"Кристал-U-19": Омаров (Яремов, 76), Дячинський (Везнюк, 46), Облінський, Грицюк, Коновал, Фриз-к, Пальчик (Клименко, 61), Лагі Жозуа (Яковищак, 65), Гассама, Бекесевич (Вишинський, 58), Карвальо.

"Медобори": Финар (Кохан, 82), Щербатюк, Клекот (Козовик, 46), Галадей (Фостик, 80), Добривода-к (Кондзьолка, 57), Сакович, Бойчук (Данилків, 76), Клак (Денькович, 69), Кривий  (Лучинець, 80), Полянчук, М. Мельник.

Голи: Гассама Мохамед Маілі (21) – Дмитро Галадей (24, 43, 77), Сергій Полянчук (64), Олексій Клак (67).

Попереджені: немає.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook