Про нас
увійти

"Збруч-Агробізнес" з мінімальним рахунком переміг ФК "Вишнівець"

категорія: Футбол | дата: 08 05 2021
"Збруч-Агробізнес" з мінімальним рахунком переміг ФК "Вишнівець"

5 квітня, на підволочиському стадіоні "Колос" спаринг провели учасник вищої ліги чемпіонату Тернопільської області місцевий "Збруч-Агробізнес" та ФК "Вишнівець", який після річної перерви повертається в обласні змагання і виступатиме в першій лізі, повідомляє АФТ.

Загалом поєдинок був рівних суперників, навіть більш цікавіше виглядали гості з Вишнівця, однак футбол тим і цікавий, що він не передбачуваний. В одній з атак господарів оборонець ФК "Вишнівець" потягнув за футболку найдосвідченішого гравця "Збруча-Агробізнес" Андрія Донця і арбітр вказав на одинадцятиметровий. Сам Донець і реалізував пенальті, принісши своїй команді мінімальну перемогу – 1:0.

"Збруч-Агробізнес" у звітному матчі виступав у такому складі: Чиж – Дубчак, Шум, Паюк (Липний, 65), Миронюк – Дячук-Ставицький (Кінделевич, 46), Кубик, Музичук, Буряк, Донець – Черкезов.

Для обох команд цей поєдинок став генеральною репетицією перед стартом сезону-2021. Нагадаємо, у першому турі, 9 травня, "Збруч-Агробізнес" прийматиме на домашньому стадіоні "Поділля" з Васильківців, а ФК "Вишнівець" їде в гості до ФК "Трибухівці".

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook