Про нас
увійти

Чортківський "Кристал" мінімально поступився "Прикарпаттю"

категорія: Футбол | дата: 12 04 2021
Чортківський "Кристал" мінімально поступився "Прикарпаттю"

Чортківський "Кристал", 11 квітня, у рамках другого кола Дитячо-юнацької футбольної ліги України (U-19) на домашньому стадіоні "Харчовик" зустрічався з "Прикарпаттям" з Івано-Франківська. Матч завершився перемогою гостей – 1:2.

Основні події в матчі розгорнулися в першому тамі, коли власне й було забито всі три м’ячі. Рахунок у поєдинку відрили гості, при чому допомогли їм у цьому господарі, адже на 25-й хвилині м’яча у власні ворота зрізав півзахисник "Кристала" Володимир Фриз (0:1). Через три хвилини франківці збільшили свою перевагу. На 28-й хвилині відзначився гравець "Прикарпаття" Андрій Василів (0:2). За п’ять хвилин до свистка на перерву господарі одного м’яча відіграли. Сталося це після призначення арбітром пенальті. Точно з "точки" пробив Тарас Гаврилюк (1:2).

Чортківський "Кристал" виступав у такому складі: Омаров, Гаврилюк (Питлик, 63), Фриз, Грицюк (Обліжок, 71), Вишинський (Пожарнюк, 84), Коновал (Думанюк, 74), Вадовський, Гливка, Везнюк (Яковищак, 70), Васильченко, Дячинський.

Джерело: АФТ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook