Про нас
увійти

Теребовлянська "Нива" дозаявила вихованця донецького "Шахтаря"

категорія: Футбол | дата: 09 04 2021
Теребовлянська "Нива" дозаявила вихованця донецького "Шахтаря"

Чемпіон Тернопільської області 2021 року теребовлянська "Нива" для участі в аматорському чемпіонаті України дозаявила двох футболістів, повідомляє АФТ.

21-річний Владислав Вертєй п’ять років, з 2013 по 2018 рр., знаходився в структурі  донецького "Шахтаря". Також свого часу перебував у таборі збірної України (U-17), двічі його прізвище вносилося до протоколів матчів збірної проти Латвії, однак на футбольному полі Владислав так і не з’явився. До приходу в "Ниву" Вертєй виступав за одну з аматорських команд Польщі.

22 роки має ще один новобранець теребовлянців Дмитро Горстка. Першу футбольну освіту гравець здобував у Харкові, потім перебрався на Київщину, де тривалий час виступав за аматорські і студентські команди Київської області. В своїй футбольній кар’єрі Горстка має нетривалі періоди виступів закордоном – у Вірменії (2019 р.) та Німеччині (2020/21 рр.).

Дебютувати за теребовлянську "Ниву" гравці зможуть 18 квітня, у матчі 10-го туру аматорського чемпіонату України проти МФА (Мукачево, Закарпатська обл.).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook