Про нас
увійти

Теребовлянська "Нива" з поразки розпочала виступи в аматорському чемпіонаті

категорія: Футбол | дата: 06 04 2021
Теребовлянська "Нива" з поразки розпочала виступи в аматорському чемпіонаті

4 квітня, чемпіон Тернопільської області 2020 року теребовлянська "Нива" провела свій перший офіційний матч цього року. У рамках 8-го туру аматорського чемпіонату України в гості до Теребовлі приїхала команда "Вотранс" з Луцька і зуміла вивести з княжого міста повноцінних три очка, повідомляє АФТ.

Підопічні Ігоря Харковщенка пропустили єдиного м’яча, який вирішив долю зустрічі на початку другого таймі. На 47-й хвилині відзначився Владислав Полетій.

У цьому поєдинку арбітр показав футболістам чотири жовті картки і двох гравців вилучив. Спершу, на 28-й хвилині, отримавши другу жовту картку, поле покинув лучанин Роман Дацюк, а на 35-й хвилині за фол останньої надії передчасно припинив гру правий оборонець "Ниви" Валентин Залізняк.

У звітному матчі "Нива" виступала в такому складі: Ольховий, Задерецький, В. Сороцький, Любчак, Залізняк, Олексієнко (Застеба, 88), Кренько, Івашків (Кузьмак, 46), Трикош, Дячук, Корольчук.

До речі, за суперника виступали два футболісти, які ще восени минулого року захищали кольори теребовлянської команди – лівий оборонець Василь Лойко (Василь визнаний кращим оборонцем чемпіонату Тернопільської області в 2020 році) та правий півзахисник, згаданий вище Роман Дацюк.

Ця поразка дозволила "Вотрансу" з 14 очками наздогнати "Ниву", а за додатковими показниками навіть обігнати. Також 14 залікових балів має ще одна команда – "Довбуш" з Чернівців.

9-й тур теребовлянська "Нива" пропускає, а наступний матч гратиме на виїзді, 18 квітня, проти МФА (Мукачево, Закарпатська обл.).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook