Про нас
увійти

У Копичинці повертається великий футбол

категорія: Футбол | дата: 23 03 2021
У Копичинці повертається великий футбол

21 березня, на запасному футбольному полі в Копичинцях відбувся перший спаринг відродженої місцевої команди "Нічлава". У суперниках був колектив "Вікнини" з Вікна (Гусятинщина), який минулоріч завершив чемпіонат Тернопільської області серед команд першої ліги на високому сьомому місці, повідомляє АФТ.

Матч проходив на важкому полі, було багато боротьби і не так багато красивих комбінацій. Але це й не дивно, адже для обох команд це по суті перший контрольний матч у рамках підготовки до нового сезону. Нагадаємо, "Вікнини" у чемпіонаті області 2021 року виступатимуть у першій лізі, а "Нічлава" – у другій.

Рахунок у матчі відкрили господарі. Коваль на швидкості обіграв в штрафному майданчику захисника і влучно пробив метрів з 12-ти (1:0). Другий м’яч футболісти "Нічлави" забили зі стандарту. Граючий головний тренер копичинецької команди Ігор Сливка пробивав зі штрафного з гострого кута у дальній кут. Захисник "Вікнин" намагаючись вибити м’яча, зрізав смугастого у власні ворота (2:0). Так завершився перший тайм.

У другому таймі захисник "Нічлави" не дограв до кінця після прострільної передачі на 11-ть метрів і гравець "Вікнин" Ігор Барановський пробив повз воротаря (2:1). Знову штрафний з гострого кута і знову небезпека від Ігоря Сливки, котрий влучно пробив прямим ударом у дальній верхній кут воріт (3:1). Скоротили рахунок гості знову після помилки гравця лінії оборони копичинецької команди, який не вгледів за нападником "Вікнин" Володимиром Волоцюгою (3:2). Могли футболісти з Вікна і врятувати нічию, коли отримали право на пробиття одинадцятиметрового. Але Андрій Волоцюга не реалізував пенальті, воротар А. Мельник парирував удар суперника з "точки".

Загалом футболісти "Вікнин" мали ще десь один-два гольові моменти, а "Нічлава" не реалізувала декілька виходів віч-на-віч.

Команди у звітному матчі виступали в таких складах:

"Нічлава": Черниш В., Крашівський В., Сливка І., Зубик М., Сисюк Н., Лахман О., Невінський В., Панило В., Коваль Р., Роман О., Гуменюк І. На заміну виходили: Недільський О., Ушаньов Е., Мельник А. Тренер: Сливка Ігор.

"Вікнини": Барановський, Григор'єв, Гаврилюк, Мазур, А. Волоцюга, решта гравців стартового складу – на перегляді. На заміну виходили: В. Волоцюга, А. і М. Лодинські, Шупер, Сарабун, Пришляк, Чіх. Тренер: Володимир Бульбін.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook