Про нас
увійти

Заліщицький "Дністер" поступився чортківському "Кристалу"

категорія: Футбол | дата: 16 03 2021
Заліщицький "Дністер" поступився чортківському "Кристалу"

14 березня, учасник вищої ліги чемпіонату Тернопільської області заліщицький "Дністер" на домашньому стадіоні у спарингу зустрічалася з "Кристалом" (U-19) з Чорткова і поступився суперникові – 1:2, повідомляє АФТ.

Що цікаво, кількома днями раніше (10 березня) суперники вже зустрічалися між собою у Заліщиках і тоді з таким ж рахунком переміг "Дністер".

Як повідомив головний тренер "Дністра" Євген Радкевич, його підопічні сьогодні пропустили першими, а потім ще одного разу суперник відзначився забитим м’ячем. У першому випадку влучним був удар зі штрафного у "дев’ятку" Дмитра Гевка (0:1). Далі основного стража воріт "Дністра" Івана Мельника замінив молодий кіпер – вихованець заліщицької ДЮСШ і намагаючись зіграти, як польовий гравець, воротар пішов у обіграш атакувального гравця "Кристала" Тараса Гаврилюка, втратив м’яча і чортківчанин направив м’яча у порожні ворота (0:2).

Загалом, за словами Євгена Радкевича, його підопічні створили з десяток гольових нагод, однак підводила реалізація. Зокрема, не реалізували виходи віч-на-віч у першому таймі Владислав Токарчук та Микола Ландяк, а в другому найближче до взяття воріт були Дмитро Імангулов, а також ті самі Токарчук і Ландяк.

Ближче до кінця матчу господарі таки одного м’яча відіграли. Після передачі Дмитра Імангулова, сольний прохід виконав Андрій Пилип’юк і влучно пробив у ближній кут (1:2).

Серед старої гвардії за "Дністер" виступали: Іван Мельник, Богдан Гусляк, Андрій Пилип’юк, Дмитро Імангулов, Владислав Токарчук, Микола Ландяк. Решта футболістів – вихованці заліщицької ДЮСШ та запрошені на перегляд гравці.

Євген Радкевич похвалив молоду чортківську команду, яка добре фізично підготовлена та якісно технічно оснащена. Пан Євген позаздрив тренерам "Кристалу", які мають можливість на зборах якісно закладати своїм підопічним фундамент до офіційних матчів, у той час як його команда збирається він спарингу до спарингу.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook