Про нас
увійти

"Агрон" у компенсований час забив переможний м’яч у Заліщиках

категорія: Футбол | дата: 19 10 2020
"Агрон" у компенсований час забив переможний м’яч у Заліщиках

18 жовтня, у заключному 16-му турі вищої ліги чемпіонату Тернопільської обласної у Заліщиках місцевий "Дністер" показав достойну гру проти одного з лідерів тернопільського аматорського футболу – великогаївського "Агрону". Однак втримати бодай нічию заліщани не змогли, у компенсований час гості зуміли вирвати перемогу 1:0, повідомляє АФТ.

І хоча матч не мав особливого турнірного значення, адже "Агрон" вище другого місця не зміг би завершити чемпіонат, а "Дністер" у кращому випадку мав шанс з п’ятої позиції переміститися на четверту, тим не менше матч носив гострий характер і жодна з команд не хотіла поступитися. Більше, напевне, перемога або хоча б нічия була потрібна господарям, які мали в своєму пасиві неприємну серію з чотирьох поспіль поразок. Тим більше вдома в останньому поєдинку сезону не хотілося програвати. І "дністряни" провели один з кращих поєдинків сезону. Вони створили ряд хороших моментів, два з яких варто віднести до 100% гольових, однак не реалізували їх. В одному з них з кількох метрів зобов’язаний був забивати нападник "Дністра" Владислав Токарчук, але пробив у штангу від якої м’яч викотився за ворота. В іншому – після подачі зі штрафного, Богдан Скибінський пробив, кіпер "Агрона" Руслан Мазур відбив м’яча, але прямо на ногу колишньому гравцю великогаївської команди Ігорю Вонсу, котрий з лівого краю завдавав удару, але не поцілив практично у порожні ворота.

Фортуна ж цього дня посміхнулася гостям. Єдиний і вирішальний гол великогаївська команда забила на першій компенсованій хвилині до основного часу матчу. Пішла подача кутового, Петро Сокбляк продовжив політ м’яча, а Роман Андрієшин переправив смагастого при великому скупченні гравців у ворота суперника.

***

 "Дністер" (Заліщики) – "Агрон" (В. Гаї) – 0:1 (0:0)

18 жовтня. Заліщики. Стадіон "Дністер". +11 град.

Арбітр – Владислав Русанюк (Тернопіль), асистенти – Михайло Брик (Чортків), Юрій Королюк (В. Глибочок).

Спостерігач арбітражу: Ігор Мудрик (Теребовля).

"Дністер": І. Мельник, Михайленко, Скибінський, Богославський, Пастухов, Гусляк, Середюк, Рябий-к, Іщик, Вонс, Токарчук.

"Агрон": Мазур, Коник, Пастернак-к, Стриєшин (Лук’янов, 80), Соколовський (Скобляк, 78), Луцик, Капелян (Павлусь, 68), Пришнівський, Андрієшин, Семенець, Швець.

Гол: Роман Андрієшин (90+1).

Попереджений: Б. Скибінський (36).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook