Про нас
увійти

Екс-гравець донецького "Металурга" – черговий новачок бучацького "Колоса"

категорія: Футбол | дата: 13 09 2020
Екс-гравець донецького "Металурга" – черговий новачок бучацького "Колоса"

Учасник вищої ліги чемпіонату Тернопільської області бучацький "Колос" продовжує підсилюватися. Черговим новачком команди став 26-річний півзахисник Назар Рибак, повідомляє АФТ.

Доля цього футболіста цікава найперше тим, що він після двох років виступів за тернопільську ДЮСШ у Дитячо-юнацькій футбольні лізі України (2007-08 рр.), у 15-річному віці поїхав до Львова, де виступав за львівське УФК-"Карпати", а в 16-річному – подався до Донецька, де захищав кольори юнацької команди донецького "Металурга". Загалом на дитячо-юнацькому рівні за чотири сезони зіграв у 66 матчах, у яких відзначився двома забитими голами.

На дорослому рівні Назар Рибак дебютував у ФК "Ланівці", за який відіграв два неповних сезони у 2012-13 рр. Другу частину 2013-го року пограв за "Агробізнес" з Волочиська (Хмельницька область). Далі в нього був тривалий період виступів у аматорських командах Німеччини. Останні його команди в цій країні – SV "Kelbra" та "Verbandsliga" (Sachsen-Anhalt).

Дебютувати за бучацьку команду Назар Рибак зможе в найближчому календарному поєдинку "Колоса" у вищій обласній лізі проти великогаївського "Агрона".

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook