Про нас
увійти

Бучацький "Колос" у контрольній грі поступився "Буковині"

категорія: Футбол | дата: 20 08 2020
Бучацький "Колос" у контрольній грі поступився "Буковині"

У рамках підготовки до фіналу кубка Тернопільської області бучацький "Колос", 18 серпня, на чернівецькому стадіоні "Мальва" провів спаринг з друголіговою "Буковиною". Матч завершився перемогою професіоналів – 2:1, повідомляє АФТ.

Усі три голи було забито у другому таймі. На 65-йхвилині наші земляки подавали кутовий, суперник відбився і провів швидку контратаку, яку результативно завершив 19-річний Артем Рябий (1:0). Через п’ять хвилин "буковинці" відзначилися вдруге. Сталося це після подачі кутового, а точним виявився удар ще одного 19-річного чернівчанина Даніеля Раулюка (2:0). Бучачини на 75-й хвилині один м’яча відіграли. Пішла різана передача, яку замкнув 20-річний універсал Роман Михайленко, котрий матч починав у півзахисті, а завершував в обороні. Зауважимо, що в цьому поєдинку не брав участі головний бомбардир бучацької команди Максим Фещук.

Нагадаємо, 24 серпня, на бучацький "Колос" очікує, мабуть, головний матч сезону. У фіналі кубка Тернопільської області 2020 року бучачани зустрічатимуться з теребовлянською "Нивою". Матч відбудеться на стадіоні с. В. Гаї. Початок о 16.00.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook